Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Seattle Krakenin päävalmentaja kertoo joukkueen kasaamisesta: ”Kaikki edellytykset menestymiseen ovat olemassa”

Dave Hakstol
AOP

Kaikki NHL:ää seuraavat jääkiekkofanit odottavat varpaillaan heinäkuun 21. päivänä pidettävää laajennusdraftia. Silloin ensi kaudella uutena aloittava Seattle Kraken pääsee varaamaan Vegas Golden Knightsia lukuunottamatta jokaisesta NHL seurasta yhden pelaajan.

Edellinen laajennusdrafti osoitti, että uudesta joukkueesta on mahdollista kasata todellinen mestaruuskandidaatti. Golden Knights aloitti NHL:ssä kaudella 2017-2018 ja on tästä lähtien edennyt joka vuosi vähintään pudotuspelien toiselle kierrokselle. 2018 Golden Knights nähtiin jopa finaaleissa asti.

Krakenin päävalmentaja Dave Hakstol myöntää että Vegasin menestyksestä on mahdollista ottaa oppia, mutta joukkueen tulee noudattaa omaa tyyliään.

– Kaikki edellytykset menestymiseen ovat olemassa, ja meille on tärkeää menestyä jo siinä vaiheessa, kun vielä kehitymme ja kasvamme joukkueena. Mutta ei ole syytä verrata meitä muihin joukkueisiin, jotka ovat olleet samassa tilanteessa ennen meitä, Hakstol kommentoi NHL.comille.

Päävalmentaja haluaa luoda joukkueen, joka pystyy tekemään jäällä nopeita päätöksiä. Tilanne on haastava, sillä joukkueen pelaajat tulevat erilaisista ympäristöistä ja kaikkien tulee opetella ja sisäistää uusi pelitapa lyhyen harjoitusleirin aikana ennen kauden alkua. Aikaa uuden pelitavan opetteluun on noin kuukausi: syyskuun alusta lokakuun alkupuolelle.

– Meidän kaikkien on kasvettava yhdessä ja totuttava systeemin pienimpiinkin yksityiskohtiin. Kaikki aloittavat samasta pisteestä ensimmäisenä päivänä.

Jäämme jännityksellä seuraamaan ketkä pelaajat nähdään Seattle Krakenin paidassa ensi kaudella.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL