Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Montreal Canadiens saattaa kohdata odottamattomia haasteita matkalla Tampaan – ”Meitä ei yllätä enää mikään”

Corey Perry on valmis 5 finaaliotteluun
AOP

Montreal Canadiens pelasi edellisessä ottelussa selkä seinää vasten ja onnistui venyttämään sarjan viidenteen otteluun jatkoaikavoitolla Tampa Bay Lightingista. Tampa Bay johtaa finaalisarjaa otteluvoitoin 3-1 ja viides ottelu on määrä pelata Tampassa keskiviikon ja torstain välisenä yönä suomen aikaa.

Floridaa lähestyy kuitenkin parhaillaan hirmumyrsky Elsa, joka on juuri vahvistunut hurrikaaniksi. Hurrikaani saattaa aiheuttaa odottamattomia ongelmia Canadiensille, jonka on määrä lentää Tampaan tänään. Montrealin päävalmentaja Dominique Ducharme naurahti ajatukselle uudesta haasteesta:

– Meitä ei yllätä enää mikään. Aina kun eteemme heitetään uusi este, oli se sitten hurrikaani Elsa tai Tampa Bay Lighting, me olemme valmiita kohtaamaan sen”.

Kausi on ollut hankala kaikille joukkueille tiukkojen koronarajoitusten ja karanteenien vuoksi. Erityisen hankala kausi on ollut Montrealille, joka on kärsinyt useista koronapoissaoloista kauden aikana.

Maaliskuussa joukkueen 4 peliä jouduttiin siirtämään kun liian moni pelaaja joutui karanteenilistalle. Tämän vuoksi Canadiensin runkosarjan loppuosa oli erittäin raskas ja joukkue pelasi 25 peliä vain 43:ssa päivässä.

Pudotuspeleissä Ducharme joutui karanteeniin 14 päiväksi ja joutui jättämään väliin jopa 6 ottelua. Montreal Canadiens pelasikin kaksi ensimmäistä finaaliottelua ilman päävalmentajaansa.

Montreal oli 3-1 tappiolla myös pudotuspelien avauskierroksella Toronto Maple leafsia vastaan, joten joukkue on tottunut pelaamaan selkä seinää vasten. Varakapteeni Corey Perryllä on yksi neuvo otteluun mentäessä:

– Tämä on vain lätkää. Pitää olla valmis tekemään töitä ja taistelemaan, mutta muistaa myös pitää hauskaa!

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL