Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

KHL

KHL-tähti siirtyy TsSKA Moskovan riveihin

Sergei Plotnikov oli Metallurgin varakapteeni.
AOP - Emil Hansson

Pitkän linjan venäläisjääkiekkoilija Sergei Plotnikov siirtyy seuraavaksi urallaan TsSKA Moskovan riveihin yhden vuoden sopimuksella.

31-vuotias Habarovskista kotoisin oleva hyökkääjä on viime kaudet pelannut pääosin SKA Pietarin riveissä, mutta viime kausi meni Metallurg Magnitogorskissa pelaten.

Tehojen valossa viime kausi Metallurgin riveissä on ollut Plotnikovin paras KHL:ssä. 58 otteluun syntyi 43 tehopistettä ja pudotuspeleissä 12 otteluun yhdeksän tehopistettä.

Yhden reissun Plotnikov on tehnyt myös pohjois-amerikkaan, kun kauden 2015-16 hyökkääjä pelasi Pittsburgh Penguinsin ja Arizona Coyotesin riveissä NHL:ää. 45 otteluun hyökkääjä saalisti kolme syöttöpistettä.

Plotnikov on urallaan voittanut kertaalleen Gagarin Cupin ja maailmanmestaruuden Venäjän maajoukkueen riveissä.

Venäläishyökkääjän siirron myötä TsSKA:n hyökkäyksen kärki alkaa vaikuttamaan todella hyvältä. Mikhail Grigorenko, Anton Slepyshev, Nikita Soshnikov ja Konstantin Okulov muodostaa hyvän taistelun laitahyökkääjien paikoista.

Keskikaistalla Lucas Wallmark, Joakim Nordström ja Sergei Andronov luo laadukkaan keskikaistan, joka sopii TsSKA:n peli-identiteettin. Kaikki kolme keskushyökkääjää ovat vahvoja kahdensuunnanpelaajia.

TsSKA:n päävalmentajana jatkaa tulevallakin KHL-kaudella kovaa tulosta tehnyt Igor Nikitin. TsSKA on pelannut kolmesti peräkkäin KHL:n finaaleissa, kun pudotuspelit ovat pelattu. Viime keväänä Avangard Omsk oli finaaleissa parempi voitoin 4-3.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta KHL