Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Ruotsalaismaalivahti Spartak Moskovan maalille

Oscar Dansk pelasi Vegasin maalilla kuusi NHL-ottelua.
AOP

Vegas Golden Knightsia viime kausina edustanut ruotsalaismaalivahti Oscar Dansk on tehnyt kahden vuoden mittaisen sopimuksen KHL-seura Spartak Moskovan kanssa.

27-vuotias ruotsalainen on Columbus Blue Jacketsin toisen kierroksen varaus kesän 2012 varaustilaisuudesta. Väsbysta kotoisin oleva Dansk on pelannut NHL:ssä yhteensä kuusi ottelua ja niistä kaikki Vegas Golden Knightsin riveissä kolmella eri kaudella.

Dansk siirtyi pohjois-amerikkaan jo kaudeksi 2012-13 ja pelasi kahden kauden ajan Erie Ottersin ykkösmaalivahtina OHL:ää. Ensimmäisen ammattilaiskauden Dansk vietti pelaten Blue Jacketsin AHL-joukkue Springfield Falconsin riveissä ja lisäksi ECHL:ssä Kalamazoo Wingsin maalilla. Kausiksi 2015-17 Dansk palasi Eurooppaan ja pelasi kaksi kautta SHL:ää Rögle BK:n maalilla.

Kotimaan reissun jälkeen koitti paluu pohjois-amerikkaan ja uuden NHL-organisaation palveluksiin, kun Blue Jackets ei tehnyt perustarjousta ruotsalaisen kanssa ja hän pääsi tekemään vapaana pelaajana sopimuksen Golden Knightsin kanssa.

Neljä kautta Golden Knightsin organisaation riveissä meni pääosin pelaten AHL:ssä muutamaa NHL-komennusta lukuunottamatta.

AHL-kokemusta ruotsalaiselle kertyi 127 ottelua ja näistä 71 päättyi voittoon.

Spartakissa Dansk taistelee ykkösmaalivahdin paikasta kokeneen venäläismaalivahti Alexei Krasotkinin kanssa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL