Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Montreal Canadiens on mahdottoman paikan edessä

Carey Price ei ole ollut finaalisarjassa ihan parhaimmillaan.
AOP

Tampa Bay Lightningin ja Montreal Canadiensin välinen Stanley Cup -finaalisarja on edennyt siihen pisteeseen, että Lightning johtaa sarjaa kolmen pelatun ottelun jälkeen voitoin 3-0 ja sillä on mahdollisuus lyödä sarja poikki tiistai-aamuna Suomen aikaa pelattavassa neljännessä kamppailussa.

Ottelusarjan sävelet ovat olleet toistaiseksi selvät. Lightning on ollut äärimmäisen vahva, eikä yksittäisiä lyhyitä hetkiä lukuunottamatta Canadiens ole päässyt vastustajaansa haastamaan. Kahteen ensimmäiseen otteluun Canadiens onnistui kahdesti maalinteossa Andrei Vasilevskiya vastaan ja kolmannessa ottelussa joukkue teki kolme maalia, mutta se ei paljoa auttanut, kun ennen ottelun puolta väliä Lightning oli osunut jo neljästi.

Kolmannessa ottelussa Canadiens sai edun niin kotiyleisön kuin peluutuksenkin puolesta. Philip Danautlin johtama kenttä sai pimennettyä Brayden Pointin johtaman ykköskentän melko hyvin, mutta sitten astui Lightningin syvyys esiin. Tyler Johnson iski kaksi maalia ja Blake Coleman teki viimeisen maalin tyhjiin, niin tähän ei Canadiens enää pystynyt vastaamaan.

Stanley Cup -finaaleissa on nähty karmaiseva tasoero kahden laadukkaan joukkueen välillä, mutta Lightning on ollut jokaisella osa-alueella vastustajaansa edellä. Mikäli Canadiens haluaisi tässä sarjassa nousta vielä voittoon tarvitsisi joukkue neljä voittoa putkeen, mutta sen todennäköisyydet ovat valtavan pienet. Lightning ei häviä terveenä ollessaan neljää ottelua putkeen mitenkään, mutta mikäli esimerkiksi Vasilevskiy loukkaantuisi, niin tilanne voisi kääntyä päälaelleen hyvinkin nopeasti.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL