Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Huhut Edmontonin ja Chigagon jättikauppasta yltyvät NHL:ssä

Keith siirtohuhujen keskellä
AOP

Urheilutoimittajat ovat viime päivinä spekuloineet konkaripuolustaja Duncan Keithin mahdollisesta siirrosta. Nyt huhuihin on saatu lisää pontta, sillä asiaa on ruotinut muun muassa The Athleticin toimittaja Scott Powers.

Koronarajoitusten vuoksi NHL:n divisioonajako meni uusiksi tälle kaudelle ja joukkueet pelasivat kaikki ottelunsa oman divisioonan sisällä tarkoin rajoituksin. Powersin lähteen mukaan yli 5 miljoonan vuosipalkalla pelaava Keith haluaisi nähdä enemmän poikaansa ja olisi siksi suostuvainen pelaajasiirtoon.

Edmontonilaistoimittaja Daniel Nugent-Bowmanin mielestä yksi vahvimpia ottajaehdokkaita Keithille olisi Edmonton Oilers, joka tarvitsisi vahvistusta puolustuspäähän. Oilers voisi toimittajan mukaan luopua esimerkiksi Mikko Koskisesta tai James Nealista ja samalla Keith pääsisi lähemmäs perhettään.

Ihan ilmaiseksi Chicago Blackhawks ei Keithistä tule luopumaan, joten nähtäväksi jää millaisia palasia jättikaupassa tulee lopulta liikkumaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL