Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Detroit Red Wings palkkasi entisen tähtihyökkääjän valmennustiimiinsä

Alex Tanguay oli tehokas maalintekijä NHL:ssä.
AOP

NHL-organisaatio Detroit Red Wings julkaisi toissapäivänä uutisen, jossa seura tiedotti tehneensä valmentajasopimuksen entisen NHL:n tähtihyökkääjä Alex Tanguayn kanssa.

Tanguay liittyy Jeff Blashillin valmennusryhmään. Blashill sai keväällä kahden vuoden jatkosopimuksen Red Wingsin kanssa ja jatkaa joukkueen uudelleenrakennusprojektia.

41-vuotiaan kanadalaisen pelaajaura päättyi vastaikään kevääseen 2016, kun hyökkääjä viiletti 18 ottelua Arizona Coyotesin riveissä. NHL-uransa aikana Tanguay pelasi 1088 ottelua tehden näissä 283 maalia ja yhteensä 863 tehopistettä. Tanguay voitti Stanley Cupin Bob Hartleyn valmentaman Colorado Avalanchen riveissä 2001 ja iski tähän finaalisarjaan voittomaalin.

Entisen huippuhyökkääjän valmennusura alkoi AHL:stä kaudella 2019-20, kun Tanguay teki sopimuksen Iowa Wildin kanssa. Tanguay toimi Wildissa kahden kauden ajan apuvalmentajana ennen sopimusta Red Wingsin kanssa.

– Kun aloitimme apuvalmentajan etsimisen, niin halusimme jonkun uniikilla tavalla hyökkäyspelaamisesta ajattelevan tyypin ja nimenomaan sellaisen, joka näkee hyökkäyspelaamisen vähän erilaiselta kantilta. Tanguay oli juuri tällainen, kommentoi Blashill Red Wingsin tiedotteessa.

– Alex on loistava lisä meidän ryhmään. Hänellä on niin paljon kokemusta hyökkäyspelaamisesta peliuransa ajalta ja hän voi muokata siitä hyvät mallit valmennukseen auttaen meidän pelaajia olemaan parempia hyökkäyspäässä, jatkoi Blashill.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL