Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Kokenut KHL-hyökkääjä palaa kotimaansa pääsarjaan

Nestrasil edusti NHL:ssä Hurricanesia ja Red Wingsiä.
AOP

KHL:ssä viime kaudet pelannut tshekkihyökkääjä Andrej Nestrasil on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen Tshekin Extraliigassa pelaavan HC Ocelari Trinecin kanssa.

HC Ocelari Trinec on voittanut kaksi edellistä Extraliigan mestaruutta. Toki kauden 2019-20 pudotuspelejä ei koronapandemian vuoksi edes pelattu. Vaclav Varadan valmentamassa joukkueesta yhtä puolalaista lukuunottamatta kaikki pelaajat ovat joko Tshekeistä tai Slovakiasta. NHL-kokemusta Nestrasilin lisäksi löytyy puolustaja Martin Marincinilta ja maalivahti Marek Mazanecilta.

30-vuotias Nestrasil on Prahasta kotoisin ja on HC Slavia Prahan kasvatti. 190 senttiä pitkä hyökkääjä on Detroit Red Wingsin kolmannen kierroksen varaus kesän 2009 NHL:n varaustilaisuudesta.

NHL-ura ei koskaan kunnolla auennut, vaikka hyökkääjä pääsi yrittämään läpimurtoa kunnolla Red Wingsin jälkeen vasta Carolina Hurricanesissa. NHL-ura jäi toistaiseksi 128 ottelun mittaiseksi, joissa syntyi 17 maalia ja yhteensä 48 tehopistettä.

Pohjois-Amerikasta Nestrasil siirtyi kaudeksi 2017-18 Neftekhimik Niznekamskin riveihin KHL:n ja vietti siellä kaksi kautta iskien 104 kamppailuun 53 tehopistettä. Neftekhimikistä Nestrasil siirtyi HC Ocelarissa vietetyn kahden pelin jälkeen KHL:n takaisin Metallurg Magnitogorskin riveihin, jossa tshekki pelasi kaksi edellistä kautta. Pelejä kertyi Metallurgin riveissä yhteensä 102 kappaletta ja pisteitä näissä peleissä 47.

Menneen kauden päätyttyä Metallurgin osalta pettymykseen sai joukkueen kaikki ulkomaalaispelaajat maalivahti Juho Olkinuoraa lukuunottamatta lähteä. Metallurg on korvannut lähteneet ulkomaalaispelaajat kanadalaisilla hyökkääjillä, kun Josh Currie, Brendan Leipsic ja Philippe Maillet siirtyivät Ilya Vorobyovin valmennukseen. Puolustukseen joukkue hankki ruotsalaisen Linus Hultströmin Vitjaz Podolskista.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL