Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Janis Kalninsin ura jatkuu Ruotsissa

Janis Kalnins pelasi Latvian maalilla MM-kisoissa.
AOP

Helsingin Jokereita kolmen kauden ajan KHL:ssä edustanut latvialaismaalivahti Janis Kalnins jatkaa uraansa Suomen länsinaapurissa. Kalnins on tehnyt sopimuksen tuoreen SHL-mestarin kanssa.

30 vuotta joulukuussa täyttävä Kalnins pelasi kolmen kauden aikana Jokereiden paidassa KHL:ää 116 ottelua ja torjui näissä 72 voittoa. Ennen siirtymistään Jokereihin Kalnins edusti kahden kauden ajan Dinamo Riikaa.

Latvialaisen sopimus Växjö Lakersin kanssa on yhden kauden mittainen.

– Janis on osoittanut olevansa todella laadukas maalivahti ja hänellä on todella hyvät tilastot hyvin puolustavan KHL-joukkueen takaa. Hän on hyvin entisen maalivahtimme Viktor Fashtin tyyppinen, rauhallinen ja rento maalivahti, joka on puhjennut kukkaan vasta myöhemmällä iällä, kommentoi Lakersin GM Henrik Evertsson joukkueen tiedotteessa.

Kalninsin kanssa Lakersissa vastuuta jakaa 22-vuotias Adam Åhman.

Lakersin riveissä pelaa Kalninsin lisäksi neljä ulkomaalaista. Puolustuksesta löytyy suomalaispuolustajat Miika Koivisto ja Juuso Vainio. Hyökkäyksestä suomalaissentteri Julius Nättinen ja kanadalaishyökkääjä Andrew Calof.

Lakers on voittanut SHL:n mestaruuden kolme kertaa. Kaksi aiempaa ovat vuosilta 2015 ja 2018.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut