Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Kazakstanilaispuolustaja purki sopimuksen HPK:n kanssa

Valeri Orekhov on tuttu näky Kazakstanin maajoukkueesta.
AOP

Kazakstanilaispuolustaja Valeri Orekhov on purkanut sopimuksensa Hämeenlinnan Pallokerhon kanssa ennen ensimmäistäkään yhteistä harjoitusta. Orekhovin leiri on HPK:n tiedotteen mukaan vain ilmoittanut, että pelaaja ei saavu Hämeenlinnaan alkavaksi kaudeksi.

– Sopimuksemme on kansainvälisen jääkiekkoliiton sopimusten mukainen. Nyt neuvottelemme pelaajan edustajien kanssa sopimuksen purkamisen ehdoista, kommentoi urheilujohtaja Mika Toivola HPK:n nettisivuilla.

HPK:lla on tällä hetkellä sopimus kuuden puolustajan kanssa ensi kaudesta. Arttu Pellin sopimus kestää aina vuoteen 2023 asti. Lisäksi HPK:lla on 15 hyökkääjän kanssa sopimus joista kolmen pelaajan sopimus yltää keväälle 2023.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga