Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

TPS:n vahvistus yhdysvalloista

Mitch Hults pelasi edellisellä kaudella Bratislava Capitalsin riveissä ICEHL:ää.
AOP

Liigassa pelaava Turun Palloseura tiedotti keskiviikkona tehneensä yhden vuoden mittaisen sopimuksen viime kaudella ICEHL:ssä Bratislava Capitalsin riveissä kiekkoilleen Mitchell Hultsin kanssa.

27 vuotta syksyllä täyttävä Hults on isokokoinen keskushyökkääjä, joka on kotoisin Stoughtonin kaupungista, Wisconsinin osavaltiosta. Hultsilta löytyy pohjois-amerikan sarjoista rutkasti kokemusta. Hyökkääjä kävi USHL-kausien jälkeen läpi Lake Superiorin yliopiston ja siirtyi tämän jälkeen AHL:n San Diego Gullsin riveihin.

AHL:ssä Hults on edustanut toistaiseksi kolmea eri seuraa, kun Gullsista tie vei Syracuse Crunchin riveihin ja sieltä Stockton Heatiin. Hults on matkannut paljon AHL:n ja ECHL:n väliä, mutta NHL:ssä hyökkääjä ei ole päässyt peliäkään pelaamaan.

Kausi 2020-21 oli hyökkääjälle ensimmäinen Euroopassa. Hultsin pikkuveli Cole Hults on Los Angeles Kingsin varaama puolustajalupaus.

– Hults on isokokoinen, hyvin liikkuva ja taidoiltaan vahva pelaaja. Hän pelasi viime kaudella ensimmäistä kertaa Euroopassa hyvillä tehoilla ja odotamme häneltä vahvaa panosta hyökkäyspelaamiseemme, analysoi TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio joukkueen nettisivujen tiedotteessa.

Hults näkee itse, että Turku ja TPS on pelaajalle loistava paikka kehittyä.

– Olen kiitollinen pääsystä seuraan, jossa voin kehittyä paremmaksi pelaajaksi. Tiedän, että TPS:ssä se on mahdollista.

– Ennen kaikkea olen valmis kilpailemaan ja lyömään itseäni likoon joukkueen menestyksen puolesta. Liiga ja CHL ovat haaste, joihin haluan tarjota joukkueelle ja kannattajille parasta pöytään, päättää Hults.

Yhdysvaltalaisen myötä TPS:llä on sopimus ensi kaudesta 14 eri hyökkääjän kanssa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga