Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Venäläissensaatio on NHL:n vuoden tulokas – ”Meillä on mahtava meininki”

Kirill Kaprizovilla jää remmi joskus auki.
AOP

Minnesota Wildissa huikean tulokaskauden pelannut venäläistähti Kirill Kaprizov on palkittu Calder Trophylla, eli laitahyökkääjä on NHL:n vuoden tulokas.

24-vuotiaasta hyökkääjästä tuli Wildin seurahistorian ensimmäinen Calder Trophyn voittaja. Äänestyksessä toiseksi tuli Dallas Starsin Jason Robertson ja kolmanneksi Carolina Hurricanesin maalivahti Alex Nedeljkovic. Kaprizov sai ykkösäänistä 99 kappaletta sadasta.

Kaprizov oli tulokkaista paras maalintekijä sekä pistemies. Kaprizov iski 27 maalia ja yhteensä 51 pistettä 55 otteluun runkosarjassa. Hyökkääjä oli samalla joukkueensa paras maalintekijä ja pistemies. Kaprizov iski kolme voittomaalia kaudella.

– Nautin kaikesta mitä tapahtui pelillisesti. Meillä on mahtava meininki pukukopissa ja nautin pelaamisesta näiden jätkien kanssa. Pudotuspeleissä oli mahtava fiilis. Organisaatio on erinomainen ja oikeastaan kaikki asiat napsahtivat tällä kaudella kohdalleen, ja se oli todella mahtavaa, kommentoi Kaprizov NHL.comin tiedotteessa.

Venäläinen nautti reilun 18 minuutin peliajasta läpi kauden ja oli eniten maaleja, syöttöjä ja pisteitä tehnyt tulokas Wildin verrattain lyhyen seurahistorian aikana.

– Iso kiitos meidän joukkueelle. Ilman pelikaveita mikään ei olisi mahdollista. Pelikaverit, joukkueenjohto ja valmennus tekivät huikeaa työtä jäällä sekä jään ulkopuolella. Kiitos myös perheelleni. Perhe on aina auttanut minua, kun on ollut vaikeaa ja ollut tukena vaikeina hetkinä.

Kaprizovilla ei ole vielä sopimusta ensi kaudesta, mutta neuvottelut ovat tiukasti pelaajan ja seurajohdon välillä käynnissä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL