Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Suomalaishyökkääjälle jatkosopimus Severstaliin

Joonas Nättinen on pelannut myös maajoukkueessa.
AOP - Emil Hansson

KHL-joukkue Severstal Tsherepovets on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen suomalaishyökkääjä Joonas Nättisen kanssa. Keskushyökkääjänä tunnettu Nättinen aloittaa nyt neljännen kauden KHL:ssä ja toisen Severstalin riveissä. Aiemmin hyökkääjä on edustanut Neftekhimik Niznekamskia ja Vitjaz Podolskia.

30-vuotias Nättinen teki viime kaudella Severstalin paidassa 35 otteluun 20 tehopistettä, mikä on loistava saldo joukkueessa, jonka pelillinen identiteetti on vahva puolustuspeli.

KHL-uransa aikana 149 otteluun Nättinen on tehnyt 69 tehopistettä. Pudotuspelejä suomalaisella on tilillään kuusi kappaletta ja näissä on syntynyt yksi maali.

Jämsästä kotoisin olevalla Nättisellä on vyöllään myös liuta pelejä pohjois-amerikasta. AHL:ssä pelejä on kertynyt 156 kappaletta Hamilton Bulldogsin riveissä ja lisäksi yksi NHL-ottelu Montreal Canadiensin paidassa.

Andrei Razinin valmentama Severstal on pysynyt viime kauteen nähden hyvin pitkälti samana joukkueena. Puolustuksessa tuli muutoksia, kun Robin Press ja Jakob Stenqvist saapuivat Liigasta joukkueeseen, ja hyökkäyksessä on virolaista verta Robert Rooban muodossa.

Ruotsalaispuolustaja Pressiin Tsherepovetsissa on varmasti isot odotukset, sillä olihan hän Liigan paras puolustaja menneellä kaudella.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL