Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

NHL

Lightiningin päävalmentaja: ”Tässä sarjassa on hiton vaikeaa voittaa”

Jon Cooperilla on syytä virnuilla.
AOP

Tampa Bay Lightning eteni toisena vuotena putkeen Stanley Cup -finaaleihin, kun joukkue kaatoi NHL:n pudotuspelien välierävaiheessa New York Islandersin voitoin 4-3. Ottelusarjan ratkaissut seitsemäs peli päättyi Lightningin 1-0 -voittoon Yanni Gourden iskemällä alivoimamaalilla.

Päävalmentaja Jon Cooper oli tyytyväinen pelin jälkeen voitosta ja myönsi reaaliteetit.

– Tässä sarjassa on hiton vaikeaa voittaa. Meidän joukkueeseen luotiin kivijalka, kun taivuimme aikaisempina kausina ensin Stanley Cup -finaaleissa Chicago Blackhawksille, sitten Pittsburgh Penguinsille, Washington Capitalsille ja Columbus Blue Jacketsille.

Blue Jacketsia vastaan Lightning tippui kaksi vuotta sitten pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella suoraan voitoin 4-0. Lightning oli ollut tuolla kaudella ylivoimaisesti paras joukkue runkosarjassa, mutta joukkueesta ei ollut vielä mestariksi.

Viime vuonna Edmontonissa ja Torontossa pelatuissa kuplapudotuspeleissä Lightning kohtasi konferenssifinaaleissa Islandersin kuten tänäkin vuonna. Cooper ylisti vastustajaa NHL:n lehdistötilaisuudessa.

– He ovat törkeän kova joukkue. Yhtä kova kuin viime kaudellakin. Eivät he sattumalta ole neljän parhaan joukossa.

Päävalmentaja hehkutti myös kotiyleisöä ja toivoi, että Centre Bellissä eli Montreal Canadiensin kotihallissa olisi enemmän yleisöä finaaleissa.

– En ole ikinä ennen kuullut tätä hallia niin kovaäänisenä kuin tänään. Gourden tehtyä maalin, täällä oli kova meteli, mutta viimeisen minuutin ajan ilma väreili sähköisenä.

– Olisi hienoa, jos Quebecissä päästettäisiin enemmän halliin katsojia. He eivät ole nähneet joukkuettaan finaaleissa sitten vuoden 1993. Jääkiekkoa on tarkoitus kuitenkin pelata yleisölle, totesi Cooper.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL