Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Ilves solmi pitkän jatkosopimuksen kokeneen pakin kanssa

Salmela jatkaa ilveksessä
AOP

Tampereen Ilves tiedotti solmineensa jatkosopimuksen tupsukorvissa jo kolme kautta pelanneen Tuomas Salmelan kanssa. Tuore sopimus pitää 25-vuotiaan Salmelan Ilveksessä seuraavat kolme kautta, eli 2024 kevääseen asti.

-Hieno juttu itelle ja tosi fiiliksissä, että saa täällä jatkaa. Hienoa et päästään nyt uudelle areenalle syksyllä ja eiköhän tää maailman tilanne oo sellanen, että saa fanejakin ottaa. Hienoja asioita tulossa, Salmela kommentoi Ilveksen julkaisemalla videolla.

Salmela on tullut liigassa tunnetuksi ennen kaikkea pelottomasta ja fyysisestä pelistään. Yhteensä 164 runkosarjaottelua pelannut Salmela on kirjannut neljän kauden aikana tehot 6 + 26 = 32. Ilveksen toimitusjohtaja Timo Koskela näkee kuitenkin parhaiden kehityskohteiden olevan fyysisellä puolella.

-Tumella on vieläkin varaa kasvaa fyysisesti. Pari-kolme lisäkiloa lihasta, niin hänen luonteellaan hän tulee olemaan omassa roolissaan yksi Liigan parhaista pelaajista, jota vastaan ei ole helppoa ja mukavaa pelata, Koskela analysoi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga