Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

TPS:n hyökkäyskalusto saa kanadalaisvahvistuksen – kokemusta jopa NHL:stä!

Kanadalainen Jack Rodewald on solminut TPSn kanssa yksivuotisen sopimuksen
AOP

Kanadalainen Jack Rodewald on solminut TPS:n kanssa yksivuotisen, kauden 2021-22 kattavan sopimuksen.

Rodewald oli kuluneella kaudella voittamassa Tsekin Extraliigan mestaruutta, HC Ocelari Trinecin joukkueessa. Hyökkääjä pelasi runkosarjassa 22 ottelua, joissa kertyi pisteet 5+10=15. Hiljattain 27-vuotta täyttänyt Rodewald on ennen tätä kautta pelannut koko uransa Pohjois-Amerikassa, pääosin AHL:ssa.

Kanadalainen pääsi kokeilemaan siipiään NHL:n puolella kahdella kaudella. Ensimmäinen yritys oli 2017-18, jolloin vyölle kertyi neljä ottelua. Näissä otteluissa jäätiin kiikaritehoille, ja Ottawa Senators passitti miehen takaisin AHL:ään. Toinen yritys oli seuraavalla kaudella, jolloin pelejä kertyi kuusi – tehoja ei otteluissa syntynyt.

Rodewald ei ole kuitenkaan mikään nelosketjun varamies. AHL:ssa hyökkääjä on paukuttanut pisteitä komealla tahdilla. Esimerkiksi kaudella 2018-19 Belleville Senatorsin paidassa tehoja syntyi 23+24=47 (59 ottelua). Yhteensä AHL:ssa pisteitä on kertynyt 255 ottelussa 61+57=118. Taitoa kyllä löytyy, jos pelihuumori on kohdallaan.

-Olen luonnollisesti erittäin tyytyväinen uudesta sopimuksesta. On hienoa päästä pelaamaan perinteiseen seuraa, joka haluaa menestyä. Tämä siirto oli minulle paras mahdollinen vaihtoehto, kommentoi Rodewald.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga