Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Bergeron nappasi Leadership Award -palkinnon: “Jääkiekko on paljon muutakin, kuin pelkkää pelaamista”

Bergeron nappasi Leadership Award -palkinnon
AOP

Boston Bruinsin kapteeni Patrice Bergeron on voittanut Mark Messier Leadership Award -palkinnon kaudella 2020-21.

Mark Messier Leadership Award on vuosittain jaettava palkinto. Palkinto annetaan pelaajalle, joka on johtavassa roolissa kasvattamassa jääkiekkoa sekä parantamassa lajin yhteisöllisyyttä. Palkinto on jaettu ensimmäisen kerran 2006-07, ja se on nimetty legendaarisen jääkiekkoilijan Mark Messierin mukaan. Messier pelasi NHL-urallaan yli 1750 ottelua, voittaen Stanley Cupin peräti kuusi (6) kertaa.

Bergeron voitti Mark Messier Leadership Awardin ensimmäistä kertaa urallaan. Aikaisemmin hyökkääjä on voittanut hieman samantyyliset palkinnot – King Clancy Memorial Trophyn (2012-13) sekä NHL Foundation Player Awardin (2013-14). Bergeron on tunnettu siitä, että hän tekee paljon hyvää joukkueensa sekä koko lajin eteen.

-Tämä on suuri kunnia. Jääkiekko on paljon muutakin, kuin pelkkää pelaamista. Kyse on suuresta yhteisöstä, ja siitä miten voit vaikuttaa ihmisiin sekä omaan joukkueeseen, kasvattaen samalla jääkiekkoa lajina, kommentoi Bergeron.

Kaudella 2020-21 Bergeron oli Bruinsin toiseksi paras pistemies, tehden 54 ottelussa yhteensä 48 pistettä (23+25). Edellä oli vain tunteita herättävä Brad Marchand, tehopisteillä 29+40=69. Bergeron on pelannut Boston Bruinsin paidassa nyt 17 kauden ajan, yhteensä 1143 NHL-ottelun verran. Näissä on kertynyt huikeat 375+542=917 pistettä. Huikean uran Bruinsissa pelannut Bergeron valittiin joukkueen kapteeniksi alkuvuodesta 2021.

-Vastaanotan tämän palkinnon koko joukkueen ja seuran puolesta. Olen aina uskonut johtamiseen tiimissä, antamalla jokaisen kasvaa itse johtajaksi. Haluan kiittää erityisesti Bradia (Marchand) ja Davidia (Pasternak) sekä muita johtavia pelaajia, kuinka he ovat tehneet Bruinsista niin erityisen paikan pelata, sanoi joukkueen kapteeni.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL