Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Coyotesissa epäonnistunut valmentaja ykkösnimenä laajennusjoukkueen ruoriin

Rick Tocchet valmensi neljän vuoden ajan Arizona Coyotesia.
AOP

NHL:ssä eletään todella mielenkiintoisia aikoja, sillä sarjan pudotuspelien kliimaksi lähestyy ja samalla huhut vellovat niin pelaajakauppojen kuin joukkueidenkin tulevaisuuksien ympärillä.

Yksi jo pitkään pinnalla kellunut asia on ollut Seattle Krakenin eli NHL:n laajennusjoukkueen päävalmentajan nimi.

Pitkään huhuissa pyöri mahdollisuus siihen, että kanadalaisvalmentaja Gerard Gallant hyppää Vegas Golden Knightsin jälkeen seuraavan laajennusjoukkueen päävalmentajaksi, mutta nämä huhut päättyivät siihen, kun Gallant teki neljän vuoden valmentajasopimuksen New York Rangersin kanssa.

Nyt tilanne alkaa selvitä, sillä GM Ron Francis on saanut haastateltua useita eri ehdokkaita ja jäljelle on jäänyt kolmesti haastatteluun päässyt Rick Tocchet. Sportsnetin huipputoimittaja Elliotte Friedman epäilee, että yksi vaihtoehto Tocchetin lisäksi päävalmentapestiin olisi Rangersista potkut saanut David Quinn, mutta hän pitää silti hyvin epätodennäköisenä skenaariona.

Kanadalaisvalmentaja Tocchet juhli kahdesti Stanley Cupia Pittsburgh Penguinsissa Mike Sullivanin johtamassa valmennusryhmässä sekä aiemmin pelaajaurallaan samassa organisaatiossa.

Sullivanin tiimistä Tocchet siirtyi isojen odotusten kera Arizona Coyotesin päävalmentajaksi, mutta neljä kautta Coyotesin päävalmentajana ei sujunut odotusten lailla, vaan joukkue pääsi ainoastaan kertaalleen pudotuspeleihin ja tämä tapahtui ”säälipudotuspelien” kautta viime kesänä Edmontonin kuplapudotuspeleissä.

Krakenin laajennusvaraustilaisuus on 21. heinäkuuta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL