Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kanadalaislähde: Uusi nimi NHL:n kesän puolustajamarkkinoille

Oliver Ekman-Larsson on toiminut jo usean kauden ajan Coyotesin kapteenina.
AOP

Kanadalainen urheilumedia Sportsnet.ca kertoo sivuillaan, että Arizona Coyotesin kapteeni ja huippupuolustaja Oliver Ekman-Larsson olisi jälleen kaupan.

Coyotes yritti kaupata viime syksynä kapteeniaan ja silloin kauppa jäi toteutumatta, kun Ekman-Larsson antoi tiukat kriteerit sille, mihin hänet voi kaupata. Tälläkin kertaa NHL:ssä on vain kaksi joukkuetta, johon ruotsalaispuolustaja haluaa ja ne ovat Boston Bruins sekä Vancouver Canucks. Kumpaankin joukkueeseen laadukas NHL-puolustaja tekisi terää ajatellen tulevaisuutta.

Sportsnetin huipputoimittaja Elliotte Friedmanin mukaan Coyotes ja Ekman-Larsson toimivat tällä kertaa hieman eri tavoin, mitä viime syksynä.

– Ekman-Larsson on kertonut organisaatiolle, mihin joukkueeseen hän haluaa kaupan ja Coyotes on ilmeisimmin luvannut etsiä sopivaa kauppaa ruotsalaiselle, tarkensi Friedman.

30-vuotiaalla puolustajalla on sopimusta jäljellä vielä kuuden vuoden ajan. Keskivuosiansio 8,25 miljoonaa yhdysvaltain dollaria. Viime kaudella ruotsalainen teki 46 peliin tehot 3+21.

NHL:ssä on äärimmäisen mielenkiintoinen kesä tulossa puolustajien osalta, sillä jo aiemmin Columbus Blue Jacketsin Seth Jones ilmoitti, että ei aio tehdä jatkosopimusta organisaation kanssa. Jonesin sopimus loppuu ensi kauden jälkeen, mutta oletus on, että Jarmo Kekäläinen olisi kauppaamassa Jonesia jo tämän kesän aikana saadakseen parhaan mahdollisen vaihtokaupan aikaan.

Lisäksi Carolina Hurricanesin Dougie Hamiltonin oikeudet ovat kaupan. Hamiltonista tulee heinäkuun lopulla vapaa agentti tekemään sopimuksen mihin tahansa organisaatioon.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL