Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Vegas Golden Knightsilta yllätysveto maalinsuulle?

Robin Lehner on palaamassa Vegasin maalin suulle.
AOP

Montreal Canadiens ja Vegas Golden Knights kohtaavat NHL:n pudotuspelien välierävaiheen neljännessä ottelussa sunnuntain sekä maanantai välisenä yönä.

Canadiens johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1 ja hamuaa voittoa kolmannesta pelistä putkeen.

Voitto toisestakin kotipelistä veisi Canadiensin vain yhden voiton päähän Stanley Cup -finaaleista, johon joukkue on edennyt viimeksi keväällä 1993. Tuolloin kausi päättyi mestaruuteen, kun kuuluisa Patrick Roy torjui joukkueen mestaruuteen.

Canadiensin Stanley Cup keväältä 1993 on myös viimeinen kanadalaisen joukkueen Stanley Cup -mestaruus. Edellisen kerran kanadalainen joukkue on edennyt Stanley Cup -finaaleihin keväällä 2011, kun Vancouver Canucks haastoi Boston Bruinsin, mutta hävisi seitsemännen pelin kotijäällään lukemin 4-0.

Golden Knights on tekemässä todella mielenkiintoista ratkaisua ottelusarjan neljänteen peliin ja käytännössä otteluun, joka olisi pakko voittaa. Peter DeBoer on vaihtamassa aloittavaa maalivahtia neljänteen peliin. Marc-Andre Fleury on aloittanut kaikki pelit sitten Colorado Avalanchea vastaan käydyn ensimmäisen ottelun, jossa ruotsalaismaalivahti Robin Lehner kävi häviämässä ottelun 7-1 -lukemin.

Fleuryn tekemät huolimattomuusvirheet kolmannessa ottelussa johtivat ilmeisesti siihen, että DeBoer haluaa yrittää voittoa jatkossa ruotsalaisen voimin, joka oli kuplapudotuspeleissä joukkueen ykkösmaalivahti.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL