Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Suomalaiskaksikko vartioimaan Slovakian pääsarjajoukkueen maalia

Karolus Kaarlehto Slovakiaan
AOP

Slovakian pääsarjassa kiekkoilevassa HK Dukla Mihalovcessa selvästi luotetaan suomalaiseen maalivahtiosaamiseen. Seura on tehnyt 1-vuotiset sopimukset nuorten suomalaisvahtien Karolus Kaarlehdon, 23, ja Julius Pohjanoksan, 24, kanssa.

Suomalaisosaamisen palkkaaminen seuraan ei ole jättimäinen yllätys, sillä yksi palkkauksiin vaikuttavista henkilöistä on seuran urheilujohtaja, niin ikään suomalainen, Elmo Aittola.

Aittola perustelee päätöstä kilpailullisilla asioilla: ”Halusimme vahvan kaksikon, joka kilpailee peliajasta keskenään. He (Kaarlehto ja Pohjanoksa) ovat merinoituneet suomen Liigassa, joten tiedämme mitä heiltä voidaan odottaa joka päivä”.

Kaarlehto on nuoresta iästään ehtinyt pelata monessa joukkueessa. Päättyneen kauden mies aloitti Tanskassa ja pelasi loppuun Slovakian Liptovsky Mikulasissa. Slovakiassa Kaarlehdolle tarttui kiekot hyvin ja miehen torjuntaprosentiksi jäi 17 ottelussa erinomainen 91,7%.

Pohjanoksa pelasi viime kaudella ruotsin Allsvenskanissa Vita Hästenin joukkueessa 29 ottelua torjuntaprosentilla 89,9%. Sitä ennen Pohjanoksa on edustanut Suomessa TPS:ää sekä TUTO Hockeytä.

Maalivahtikaksikon lisäksi Dukla Mihalovcessa pelaa tulevalla kaudella myös hyökkääjä Janne Keränen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut sarjat