Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Suomalaismaalivahdin ura jatkuu SHL:ssä

Sami Rajaniemi torjui Jukureiden ykkösmaalivahtina viiden kauden ajan.
AOP - Petri Saarelainen

Mikkelin Jukureissa viimeiset viisi kautta Liigaa pelannut 29-vuotias maalivahti Sami Rajaniemi jatkaa uraansa SHL-seura Timrån riveissä. Sopimus on pituudeltaan ensi kauden mittainen.

Rajaniemi torjui viime kaudella Jukureissa 45 ottelua ja näissä 12 voittoa. Torjuntaprosentti oli 88,9 ja päästettyjen maalien keskiarvo tasan 3,00. Viiden Jukureissa vietetyn kauden aikana pelejä runkosarjassa kertyi yhteensä huimat 247, mutta kertaakaan Jukurit ei yltänyt pudotuspeleihin.

Jukureiden lisäksi Rajaniemi on edustanut Liigassa Jypiä, Lahden Pelicansia ja Oulun Kärppiä.

– Sami on erittäin urheilullinen maalivahti, joka lukee peliä hyvin ja osaa sijoittua laadukkaasti. Hän on todella nopea ja omaa hyvät reaktiot, mitkä ovat kaikki kaikessa tämän päivän maalivahtipelissä. Sami on tyypillinen suomalainen maalivahti. On hienoa, että hän päätti tulla Timrån riveihin kehittymään vieläkin paremmaksi, kommentoi GM Kent Norberg joukkueen nettisivuilla.

Timråssa ei Rajaniemen lisäksi muita suomalaisia ole. Ulkomaalaisia on toistaiseksi neljä maalivahdin lisäksi, kun puolustuksessa on kanadalaiset Joey LaLeggia ja Nolan Zajac, sekä yhdysvaltalainen Tim Erixon. Hyökkäyksestä löytyy tanskan maajoukkuehyökkääjä Morten Madsen.

Timrå nousi kahden HockeyAllsvenskanissa vietetyn kauden jälkeen takaisin SHL:n kaudeksi 2021-22. Pudotuspeleissä Timrå on viimeksi Ruotsin korkeimmalla sarjatasolla ollut kaudella 2009-10. Tuolloin joukkue taipui puolivälierissä HV71:lle, joka tippui SHL:stä viime kauden päätteeksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga