Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

18-vuotias suomalaisvahti solmi kolmen vuoden NHL-sopimuksen

Leevi Meriläiselle NHL sopimus
AOP

Ottawa Senators on tiedottanut tehneensä kolmivuotisen tulokassopimuksen Kärppien Leevi Meriläisen kanssa. Vasta 18-vuotias Meriläinen ei ole pelannut urallaan vielä miesten pelejä, mutta juniorisarjoissa jälki on ollut vakuuttavaa.

Päättyneen kauden Meriläinen pelasi Kärppien U20-joukkueessa. Kärppiä koko uransa edustanut Meriläinen tilkitsi maalia 22 ottelussa 93,4%:n varmuudella – viidessä playoff-ottelussa torjuntaprosentti oli 90%.

-Leevi otti suuria harppauksia Kärppien vahvassa junioriohjelmassa. Hän on jatkuvan kehityksen tiellä ja toivottavasti näemme hänet seuraavissa nuorten MM-kisoissa. Senatorsin GM Pierre Dorion kommentoi.

Ottawan maalilla pelasi tällä kaudella peräti viisi eri maalivahtia. Meriläinen on Senatorsin kolmannen kierroksen varaus vuoden takaa. Ensi kaudella kokematonta Meriläistä tuskin nähdään taalaliigassa asti. Tulevaisuus näyttää kuitenkin valoisalta, jos kehitys jatkuu Senatorsin ennakoimalla tavalla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL