Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Suomalaissentteri jatkosopimukseen Spartakin kanssa

Jori Lehterä on pelannut NHL:ssä ja KHL:ssä yli 10 kauden ajan.
AOP - Emil Hansson

KHL-seura Spartak Moskova on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen suomalaishyökkääjä Jori Lehterän kanssa.

34-vuotias Lehterä siirtyi Spartakiin viime kaudeksi ja teki loukkaantumisista huolimatta KHL:n runkosarjassa 41 otteluun 44 tehopistettä ollen joukkueensa paras pistemies.

– Viime kauden alussa Lehterästä tuli meidän joukkueen kantavia voimia. Hän ei ole pelkästään taitava jääkiekkoilija vaan äärimmäisen hyvä joukkuekaveri, jota voi käyttää pelin jokaisella osa-alueella, kommentoi urheilujohtaja Roman Belyaev Spartakin tiedotteessa.

Spartakin kausi päättyi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella, kun TsSKA Moskova oli paikallisväännössä vahvempi voitoin 4-0.

Espoosta kotoisin oleva suomalaishyökkääjä varattiin NHL:n kolmannella kierroksella St. Louis Bluesin toimesta kesällä 2008.

Lehterän ura NHL:ssä aukesi kuitenkin vasta kaudella 2014-15, kun hän siirtyi KHL:stä Bluesin riveihin. Tulokaskausi NHL:ssä jäikin Lehterän uran parhaimmaksi, kun 75 peliin syntyi tehot 14+30.

Kaudella 2015-16 Lehterän edustama Blues eteni aina NHL:n läntisen konferenssin finaaleihin asti, mutta taipui San Jose Sharksille.

Kesällä 2017 Lehterä siirtyi osana kauppaa Philadelphia Flyersiin, jossa hyökkääjä pelasi kahden kauden aikana yhteensä 89 peliä tehden vaivaiset 11 tehopistettä. Tämän jälkeen koitti paluu KHL:n ja SKA Pietarin riveihin.

KHL:ssä Lehterä on urallaan edustanut SKA:n ja Spartakin lisäksi Sibir Novosibirskiä sekä Lokomotiv Jaroslavlia. KHL:ssä pelejä Lehterälle on kertynyt kuuden kauden aikana 270 kappaletta ja näissä tehopisteitä 227. Pudotuspelejä KHL:stä keskushyökkääjällä on vyöllä 35 ja näissä on syntynyt 13 pistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL