Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Philadelphia Flyers jatkosopimukseen kahden hyökkääjän kanssa – apuvalmentajasta AHL-organisaation päävalmentaja

German Rubtsov palaa Pohjois-Amerikkaan.
German Rubtsovilla on tilillään neljä NHL-ottelua. (AOP)

Philadelphia Flyers on tehnyt vuoden mittaiset ja kaksisuuntaiset jatkosopimukset German Rubtsovin sekä Linus Sandinin kanssa. Rubtsovin sopimus on arvoltaan 750 tuhatta dollaria kaudesta NHL:n puolella ja AHL:n puolella 125 tuhatta. Sandinin sopimus on perusarvoltaan samanlainen.

Venäläinen keskushyökkääjä Rubtsov on Flyersin ykköskierroksen varaus kesältä 2016. Tsekhovin kaupungista kotoisin oleva 23 vuotta täyttävä 184 senttiä pitkä hyökkääjä pelasi menneen kauden HK Sotshin riveissä KHL:ää ja teki 46 otteluun kolme maalia sekä 11 tehopistettä.

Rubtsov pelasi QMJHL:ää kausilla 2016-18 Chicoutimi Sagueneensin ja Acadie-Bathurst Titanin riveissä. Ura QMJHL:ssä piti sisällään 65 ottelua ja näissä syntyi 24 maalia sekä 65 tehopistettä. Rubtsov siirtyi ammattilaiseksi Flyersin organisaatioon kausiksi 2018-20 edustaen pääosin AHL-organisaatio Lehigh Valley Phamtomsia. Tilille kertyi myös neljä NHL-peliä, mutta näissä ei tehoja syntynyt.

Sandinin kanssa Flyers teki sopimuksen maaliskuussa 2020. Kauden 2020-21 Sandin pelasi ensin SHL:ssä HV71:n riveissä lainalla. 20 SHL-otteluun Uppsalasta kotoisin oleva laitahyökkääjä teki kymmenen tehopistettä. Ruotsissa pelien päätyttyä Flyers kutsui 25-vuotiaan hyökkääjän Pohjois-Amerikkaan ja ruotsalainen pelasi kauden loppuun AHL:ssä Lehigh Phamtomsin riveissä, jossa tilille kertyi 26 otteluun kymmenen tehopistettä.

Linusin veli Rasmus Sandin on Toronto Maple Leafsin puolustaja.

Apuvalmentajasta päävalmentajaksi

Flyers tiedotti toissapäivänä, että NHL:n puolella apuvalmentajana kaudesta 2013-14 alkaen palvellut Ian Laperriere siirtyy AHL-organisaatio Phamtomsin päävalmentajaksi ensi kaudesta alkaen. 47-vuotiaalle entisen NHL-pelaajalle pesti on ensimmäinen päävalmentajana. Pelaajaurallaan Laperriere pelasi NHL:ssä yli tuhat ottelua.

– Totta puhuakseni en tiedä paljoa AHL:stä. Minun on nyt opeteltava tuntemaan sarjaa, kommentoi innostunut Laperriere Flyersin tiedotteessa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL