Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Rantasen huima pisteputki sai jatkoa – ylivoimaosuma ei kuitenkaan auttanut Coloradoa voittoon

Mikko Rantasen pisteputki pudotuspeleissä on nyt 17 ottelua, kun hän teki maalin Vegasia vastaan
AOP

Colorado Avalanche kärsi 2-3 tappion Vegas Golden Knightsia vastaan, pudotuspelien toisella kierroksella. Kokonaisvoitot on Coloradolle 2-1.

Maalittoman avauserän jälkeen Vegasin ruotsalaistähti William Karlsson teki ottelun ensimmäisen täysosuman, ajassa 24:38. Johtoasema ei ehtinyt vanheta kuin pari minuuttia, ja Coloradon Carl Soderberg tasoitti ottelun 1-1:een.

Kolmannen erän alussa Colorado meni johtoasemaan. Maalintekijänä Mikko Rantanen, joka pommitti ylivoimalla hurjan laukauksen ohi Vegasin maalia vartioineen Marc-Andre Fleuryn. Rantasen pisteputki pudotuspeleissä on nyt 17 ottelun mittainen, kun huomioidaan myös edelliskauden pelatut ottelut. Tämän kauden pudotuspeleissä tehoja on kertynyt 4+7=11 (7 ottelua).

Rantasen komea ylivoimamaali ei kuitenkaan riittänyt voittoon saakka. Vegasin Jonathan Marchessault tasoitti ottelun 2-2:een, kun kolmatta erää oli pelattu reilut 14 minuuttia. Alle minuutti edellisestä, ja Max Pacioretty iski lopulliset 3-2 voittolukemat Vegasille.

Näin ollen Vegas kavensi ottelusarjan 1-2:een, ja semifinaaleihin edetään neljällä voitolla. Joukkueiden seuraava kohtaaminen on ylihuomenna.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL