Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n pudotuspelit on aloitettu rytinällä – jo neljä suomalaista avannut maalihanat playoffien avauskierroksilla

Kasperi Kapanen on aloittanut pudotuspelisarjan vakuuttavasti.
AOP

Suomalaisilla NHL-pelaajilla on ollut vahva aloitus kauden 2020-2021 pudotuspeleissä. Vaikka ottelusarjat ovat vasta alkumetreillä, on onnistumisia nähty suunnasta jos toisesta.

Valtaosa pudotuspeleihin edenneistä joukkueista on pelannut jo ensimmäiset ottelunsa. Suomalaisista neljä pelaajaa on päässyt maalien makuun, joista tehokkaimpina ovat Floridan Aleksander Barkov sekä Pittsburghin Kasperi Kapanen.

Barkov on tehnyt kahdessa pudotuspeliottelussa komeat kolme tehopistettä (2+1) – aivan kuten Kapanenkin. Barkovin epäonneksi Florida Panthers on kärsinyt tappiot molemmista otteluista Tampa Bayta vastaan. Kapasen edustama Pittsburgh Penguins on puolestaan tasatilanteessa 1-1 New York Islandersia vastaan.

Suomalaisten pistepörssi pudotuspeleissä:

 1. Aleksander Barkov: 2+1=3 (2 ottelua)
 2. Kasperi Kapanen: 2+1=3 (2)
 3. Mikko Rantanen: 0+2=2 (1)
 4. Teuvo Teräväinen: 1+0=1 (1)
 5. Erik Haula: 1+0=1 (1)

Pudotuspelien otteluparit ja tilannekatsaus

Barkovin edustama Florida Panthers on tällä hetkellä ainoa joukkue, joka on otteluparissa hävinnyt kaksi ottelua. Muilta osin pudotuspelisarja näyttää seuraavalta:

 • Pittsburgh Penguins – New York Islanders (1-1)
 • Washington Capitals – Boston Bruins (1-1)
 • Carolina Hurricanes – Nashville Predators (1-0)
 • Florida Panthers – Tampa Bay Lightning (0-2)
 • Colorado Avalanche – St. Louis Blues(1-0)
 • Vegas Golden Knights – Minnesota Wild (1-1)
 • Toronto Maple Leafs – Montreal Canadiens (0-0)
 • Edmonton Oilers – Winnipeg Jets (0-0)

Kaikilla joukkueilla on mahdollisuudet jatkopaikkaan, sillä pudotuspelisarjat pelataan paras seitsemästä -systeemillä. Parhaimmassa, tai vastustajan kannalta huonoimmassa tapauksessa jatkopaikka irtoaa täten suoraan neljässä ottelussa. Mikäli kuuden ottelun jälkeen ollaan tasatilanteessa 3-3, ratkaistaan jatkopaikka game sevenissä.

Tulevan yön kierroksella pelataan neljä ottelua, joista mielenkiinnon kohteina on etenkin Nashville – Carolina sekä St.Louis – Colorado. Katsotaan jatkavatko Teräväinen, Rantanen sekä Haula pisteputkeaan, ja nähdäänkö Sebastian Aholta pudotuspelisarjan ensimmäiset pisteet.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL