Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Lauri Pajuniemi pääarkkitehtina TPS:n ryöstössä – Lukon viimeistely ontui

TPS haki voiton Raumalta
AOP

Lukko lähti SM-liigan finaaleihin suurena ennakkosuosikkina, mutta TPS tarjosi shokkihoitoa raumalaisille sarjan avausottelussa Ramalla.

Avauserän alku oli rikkonainen, mutta käännekohta tapahtui ajassa 10:05, kun Lukon Kristian Pospisilille vihellettiin 2 + 10 minuutin jäähy päähän kohdistuneesta taklauksesta. Lukko oli lähellä selvittää syntyneen alivoiman kunnialla, mutta 10 sekuntia ennen rangaistuksen päättymistä Henrik Larsson laukoi siniviivalta hurjan pommin yläkulmaan. Lukon hallinnastsa huolimatta erätauolle lähdettiin turkulaisten komennossa.

Toisen erän alkuun molemmille joukkueille vihellettiin kakkonen samasta tilanteesta ja erää jatkettiin tasavajaalla. Lisääntynyt tila ei johtanut tällä kertaa maaleihin, mutta lähes välittömästi jäähyjen päättymisen jälkeen TPS iski. Juuso Pärssinen siirsi kiekon kulmasta maalinedustalle, josta juuri jäähyaitiosta vapautunut Topias Happanen tuikkasi kiekon Lassi Lehtisen jalkojen välistä maaliin.

Eemil Viron ilta päättyi ottelun puolivälissä. Virolle tuomittiin 5 + 20 minuutin jäähy polvitaklauksesta ja Lukolle avautui loistava paikka nousta voittokamppailuun. Ylivoima tuottikin tulosta ajassa 33:45, kun Robin Press osoitti miksi hän on SM-liigan arvokkain pelaaja – upealla harhautuksella ohi TPS-pakin ja kiekko varmasti reppuun.

Lukko aloitti kolmannenkin erän pelillisesti niskan päällä, mutta TPS:n Lauri Pajuniemi otti turkulaiset harteilleen kahdella ratkaisevalla maalilla. Ensin Pajuniemi hyödynsi TPS:n harhasyötön ja laukoi ranteella napakasti kiekon pömpeliin. Loppunumerot 1 – 4 Pajuniemi iski ajamalla kulmasta maalille ja nostamalla kiekon rystyltä maalin kattoon.

TPS otti ensimmäisen kiinnityksen mestaruuteen valtavalla ryöstöllä. Lukko vei ottelun laukaukset lukemin 36 – 19, mutta TPS viimeisteli tehokkaammin. Ottelusarja jatkuu jo huomenna, kun Raumalla pelataan toinen osa-ottelu. Mestaruus ratkeaa aikaisintaan maanantaina sarjan kolmannessa ottelussa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga