Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

HIFK – TPS -välieräsarjan 2. Osaottelu ratkesi erittäin tyylikkääseen jatkoaikamaaliin

HIFK - TPS -välieräsarjan 2. Osaottelu ratkesi erittäin tyylikkääseen jatkoaikamaaliin
AOP

Ensimmäisessä välierässä HIFK:n toisen erän vyöryn alle jäänyt TPS pesi kasvonsa perjantaina. Tasaisen ottelun ratkaisu venyi aina jatkoajalle asti, jossa nähtiin lopulta erittäin tyylikäs ratkaisu.

Ottelun ei lähtenyt kuitenkaan turkulaisittain mairittelevasti käyntiin.  Jesse Saarinen karvasi ahnaasti TPS:n maalin takana. Saarinen onnistui riistämään kiekon ja siirtämään sen nopeasti maalin edessä päivystäneelle Juha Jääskälle – HIFK 1 – 0 -johtoon.

Kuitti tuli nopeasti, sillä tasoitusmaali syntyi aloitusta seuranneesta hyökkäyksestä. Kiekko pomppi keskialueella turkulaisten haltuun. HIFK:n muodostelma oli levällään, mikä avasi kahdella yhtä vastaan hyökkäyksen Josh Kestnerille ja Ruslan Iskhakoville. Tarkka syöttö Kestnerin lapaan, joka latasi b-pisteen kaarelta kiekon takakulmaan. Tasoitusmaali syntyi vain 12 sekuntia avausmaalin jälkeen.

Erätauolle siirryttiin kuitenkin punaisessa komennossa. HIFK toimitti aloituksen jälkeen kiekon viivalta kohti maalia. Irtokiekossa oli ensimmäisenä paikalla Jere Sallinen, joka sutaisi napakasti kiekon yläkulmaan.

Erikoistilanteiden merkitys korostuu etenki pudotuspeleissä. Toinen erä oli maaliton, mutta kolmannessa TPS onnistui ylivoimalla. Ahtaan laitaväännön päätteeksi TPS pelasi kiekon toisella laidalla vapaana olleelle Juuso Pärssiselle. Kiekko siirtyi Pärssisen lavasta vielä kohti siniviivaa, josta Ville Pärssinen latasi hirmuisen lyöntilaukauksen ohi Frans Tuohimaan.

Ottelun ratkaisu siirtyi jatkoajalle. TPS haparoi syöttöpelinsä kanssa, mutta kiekko pomppi hieman onnekkaasti kohti maalinedustaa. Iskhakov päätyi piruettien jälkeen polvilleen, mutta onnistui taitavasti tökkimään kiekon verkon perukoille.

TPS:n voitto tasoitti ottelusarjan 1 – 1:een. Välieräpari siirtyy seuraavaksi Turkuun, jossa pelataan seuraavat kaksi ottelua. Finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga