Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Liiga

Haapasen hunajainen ilmaisku pudotti Pelicansin – TPS eteni välieriin

TPS - Pelicans
AOP

Runkosarjassa kuudenneksi sijoittunut Pelicans antoi ennakkosuosikki TPS:lle tiukan vastuksen liigan puolivälierissä. Lahtelaiset taipuivat vasta ratkaisevassa viidennessä ottelussa, josta ei puuttunut draamaattisia käänteitä.

Tärkeässä ottelussa tunteet kävivät kuumana jo heti alussa. Kotijoukkue TPS:n Johan Ivarssonille vihellettiin kaksiminuuttinen väkivaltaisuudesta ottelun toisella peliminuutilla.

Pelicans ei kuitenkaan päässyt rakentelemaan kunnolla ylivoimaansa, sillä Ilkka Kangasniemi komennettiin jäähyaitioon vain kymmenen sekuntia myöhemmin.

Maalihanat aukesivat kuitenkin aikaisin. Pelicans siirtyi 0 – 1 -johtoon, kun ottelua oli pelattu reilut neljä minuuttia. Aleksi Laakso ja Rudolf Cerveny tekivät esityön Filip Chlapikin viimeistelemään maaliin.

Seuraavien kolmenkymmenen peliminuutin aikana tulostaulun maalisarakkeet pysyivät ennallaan, mutta jäähypenkkiä kulutettiin peräti seitsemän kakkosen edestä.

Toisen erän loppu oli ottelusarjan dramaattisin. Kun pelikellossa oli aikaa vain neljä sekuntia, Pelicans hävisi puolustuspään aloituksen. Aloituksesta kiekon saanut Lauri Pajuniemi kauhoi kiekon rystyltä kohti maalin edustaa. Pelicansin tsekkivahti Patrik Bartosak torjui Eemil Viron ensimmäisen ohjauksen, mutta Viro iski omasta paluukiekostaan tasoituksen. Tasoitusmaali syntyi vain sekunti ennen päätössummeria.

Kolmas erä eteni pitkään maalittomana. Jatkoaikaa ei kuitenkaan tällä kertaa tarvittu, sillä Topias Haapanen tarjoili turkulaisille hunajata reilut kolme minuuttia ennen erän loppua. Ville Lajunen toimitti kiekon b-pisteen takaa maalille ja 22-vuotias Haapanen ohjasi ilmasta uransa ensimmäisen pudotuspelimaalin.

TPS voitti ottelusarjan voitoin 3 – 2 ja kohtaa seuraavaksi välierissä Helsingin IFK:n. Toisessa välieräparissa ovat vastakkain runkosarjan voittanut Lukko, sekä neljänneksi sijoittunut Tappara. Ottelusarjat pelataan paras viidestä -menetelmällä, eli finaalipaikka irtoaa kolmella voitolla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga