Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Nämä suomalaiset taistelevat vielä SHL:n mestaruudesta

Suomalaiset taistelemassa SHL:n mestaruudesta
AOP

Länsinaapurin kovimmassa kiekkoliigassa SHL:ssä nähdään varmuudella suomalainen mestari. Pudotuspelejä jatkaa vielä neljä joukkuetta ja kaikkien kokoonpanosta löytyy vähintään yksi sinivalkoinen pelaaja.

Eteläruotsalainen Växjö vei nimiinsä runkosarjan. Joukkue luottaa puolustamisessaan suomalaisosaamiseen, sillä Ilari Melart, Miika Koivisto ja Juuso Vainio ovat luutineet joukkueen alakerrassa.

Växjö johtaa välieräsarjaa Örebrota vastaan otteluvoitoin 2 – 1.  Örebron kokoonpanossa on kauden aikana pelannut viisi suomalaista. Kristian Näkyvä, Rasmus Rissanen ja Robin Salo ovat hoitaneet puolustusvelvoitteita. Hyökkäyspäässä verkkoja ja sinivalkoista lippua ovat heiluttaneet Joonas Rask ja Robert Leino.

Toisessa välieräparissa toisistaan ottavat mittaa Rögle ja Skellefteå. Runkosarjassa toiseksi sijoittunut Rögle johtaa ottelusarjaa voitoin 2 – 0. Molempien joukkueiden kokoonpanosta löytyy yksi suomalainen pelaaja. Olli Palola pyrkii heiluttamaan verkkoja Röglen hyökkäyksessä ja vastapuolella samaa temppua yrittää Tuomas Kiiskinen.

Välieriät jatkuvat maanantaina Skellefteån kotiottelulla Rögleä vastaan. Örebro ja Växjö pelaavat vuorostaan tiistaina. Paikka finaaleihin irtoaa neljällä voitolla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut sarjat