Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

HIFK pehmitti Kärpät Liigan puolivälierissä – yllättävä ratkaisija asialla

HIFK - Kärpät
AOP

Tänään Helsingissä mittelivät SM-liigan jättiläiset, säälipleijareiden kautta jatkoon selvinnyt Oulun Kärpät ja koronaviruksen kourissa keväällä paininut HIFK.

Ensimmäinen erä oli täysin HIFK:n dominointia. HIFK tuli otteluun selvästi valmiimpana ja paremmalla jalalla kun altavastaajana otteluun lähtenyt Kärpät. Harvemmin on nähnyt ensimmäisen erän väliajan pelaajahaastattelussa yhtä vihaista ja omiensa peliesitykseen pettynyttä pelaajaa, kun mitä Kärppien Jussi Jokinen oli.

Toinen erä oli tasaista vääntämistä. HIFK kadotti pukukoppiin ensimmäisen erän momentuminsa ja päästi Kärpät mukaan otteluun. Vaarallisia maalipaikkoja ei kuitenkaan erässä nähty.

Kolmannessa erässä nähtiinkin sitten yllättävä ratkaisija. HIFK:n duunariosaston Micke-Max Åsten teki kaksi maalia ja kun isäntien maalivahti Frans Tuohimaa hoiti oman tonttinsa päästettyä maalia lukuun ottamatta tyylikkäästi, voitti HIFK ensimmäisen kamppailun ansaitusti maalein 3-2.

Ottelusarja jatkuu heti huomenna Nordiksella johon HIFK lähtee runkopuolustajansa Mikko Kousan loukkaantumisesta huolimatta hienoisena ennakkosuosikkina.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga