Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Mikko Rantanen keikkuu maalipörssin kakkosena – 300 NHL-tehopisteen raja rikkoutui tällä kaudella

Mikko Rantanen 300 NHL-tehopistettä
AOP

Gabriel Landeskog, Nathan MacKinnon ja Mikko Rantanen muodostavat lyömättömän trion – kolmikko on tehtaillut yhteensä peräti 146 tehopistettä kauden 2020-2021 aikana.

Colorado Avalanchen kausi 2020-2021 on tähän asti ollut erinomainen – joukkue on Läntisen konferenssin toisella paikalla, ja koko liigan 3.sijalla 66 pisteellä. Voittoja on kertynyt 31, tappioita 9 ja yhden pisteen otteluita 4 (yhteensä 44 pelattua ottelua).

On sanomattakin selvää, että Coloradon ykkösviisikko on joukkueen voimavara. Ketju Landeskog – MacKinnon – Rantanen on tehnyt tuhoisaa jälkeä, yhteensä 146 tehopisteen verran – keskiarvolla 3,3 pistettä per peli.

Mikko Rantasen upeat 52 tehopistettä (26+26) oikeuttaa pistepörssin sijalle 12. Maalipörssissä ainoastaan Toronton Auston Matthews on edellä, 34 maalilla. Rantasella on realistiset mahdollisuudet pokata Maurice Richard Trophy historian toisena suomalaisena pelaajana – Teemu Selänne voitti palkinnon vuonna 1999, tehden Anaheim Ducksissa 47 täysosumaa. Eniten palkintoja on voittanut urallaan Aleksandr Ovechkin, yhteensä 9 kertaa.

Pari viikkoa sitten Rantanen saavutti hienon rajapyykin, rikkoen 300 pisteen rajan NHL-urallaan. Ennen koronalistalle joutumista suomalaisella oli koossa 125+177=302 pistettä 324:ssä ottelussa. Pistekeskiarvo on 0,93/ottelu, mutta numero saadaan varmasti alkamaan ykkösellä viimeistään ensi kauden aikana.

Rantanen joutui harmillisesti koronalistalle

Mikko Rantanen on harmillisesti sivussa Coloradon vieraspelikiertueelta, josta ensimmäinen ottelu pelattiin edellisyönä – ensimmäinen kohtaaminen St. Louisin kanssa päättyi Coloradon kannalta voitokkaasti lukemin 2-4, Rantasen poissaolosta huolimatta. Seuraavat vieraspelit Coloradolla on lauantaina ja maanantaina niin ikään St. Louisia vastaan, ja keskiviikkona Vegas Golden Knightsia vastaan.

Coloradon päävalmentajan Jared Bednarin mukaan suomalaistähdellä ei ole koronatartuntaa, mutta altistumisen takia Rantanen on koronalistalla. Edelliskerran Coloradon kokoonpanossa oli vajavainen 14.4, kun kolmella pelaajalla todettiin koronavirustartunta – yksi tartunnan saaneista oli Joonas Donskoi. Donskoi on yhä sivussa kokoonpanosta, mutta tietojen mukaan suomalaishyökkääjän kunto on hyvä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL