Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Leijonafaneilla kissanpäivät – Patrik Laine ja muut tähdet MM-kisoihin?

Patrik Laine MM-kisoihin?
AOP

Jääkiekon MM-kisat lähestyvät kovaa vauhtia ja samalla kiihtyvät spekulaatiot siitä, keitä NHL-tähtiä nähdään tänä vuonna Leijonissa. NHL:n runkosarjan on määrä päättyä 8. toukokuuta ja MM-kisat alkavat Latvian Riiassa 21. toukokuuta, joten aikataulullisesti rapakon takaa on mahdollista ehtiä kisakoneeseen.

Erityisesti katseet kohdistuvat pelaajiin, joiden joukkueet eivät etene NHL:n pudotuspeleihin. Kausi on pohjois-amerikassa jo pitkällä, joten osa putoavista joukkueista on jo tiedossa. Yksi näistä on Patrik Laineen ja Joonas Korpisalon tähdittämä Columbus Blue Jackets.

Laineen kausi on ollut tehojen valossa hankala, mutta mies on päässyt pelaamaan viimeiset kuukaudet täysin terveenä, joten MM-kisakoneeseen hyppääminen ei välttämättä ole poissuljettu vaihtoehto. Leijonafanit odottavatkin vesi kielellä Laineen näkemistä MM-kisoissa.

Suomalaisten on syytä pitää silmällä erityisesti Keskistä divisioonaa, jossa suomalaistähtiä vilisevät Nashville ja Dallas taistelevat viimeisestä pudotuspelipaikasta.

Tällä hetkellä Nashville Predators pitää pisteiden valossa kiinni viimeisestä pudotuspelipaikasta, mutta vain kahden pisteen päässä niskaan hengittää Dallas Stars, joka on pelannut 2 ottelua vähemmän.

Runkosarjan lopussa on erittäin kovat panokset suomi-lasien läpi katsottuna. Nashvillessä pelaavat maalivahdit Pekka Rinne ja Juuse Saros sekä hyökkääjistä Mikael Granlund, Eeli Tolvanen ja Erik Haula. Dallas Starsin riveissä on vieläkin enemmän suomalaisväriä: Roope Hintz, Joel Kiviranta, Miro Heiskanen, Sami Vatanen, Esa Lindell.

MM-kisajoukkueen maalivahtiosastolle on tarjolla jopa tunkua, jos Nashville Predators jää vaille pudotuspelipaikkaa. Tällöin mahdollisia vahvistuksia maalivahtiosastolle olisivat ainakin Korpisalo (CBJ), Rinne (NSH), Saros (NSH) sekä Antti Raanta (Arizona).

Jäämme odottamaan miten tilanne kehittyy ja ketkä pelaajat ovat valmiita vahvistamaan leijonien joukkuetta Latvian MM-kisoissa 2021.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat