Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Aho johdatti Carolinan voittoon kahdella alivoimamaalilla – Barkovin maalit olivat laiha lohtu Floridalle

Sebastian Aho ja Alexander Barkov
AOP

Carolina Hurricanes haki pisteet kotiin Florida Panthersilta lukemin 2-4. Voittonsa myötä Carolina vahvisti johtoasemaansa Discover Central -divisioonan kärjessä.

Carolinan ja Floridan välinen kamppailu oli tasainen, ja ottelussa nähtiin alusta saakka useita laadukkaita taklauksia, laukauksia sekä huippupaikkoja molempiin suuntiin.

Ensimmäisen erän ainoan osuman teki Floridan kapteeni Aleksander Barkov (2+0) ajassa 6:22. Barkovin kauden 20:s maaliin syöttöpisteet keräsivät Hörnqvist sekä Gusev. Ottelun avausmaali tuli suhteellisen sekavan hyökkäyspäädyssä pyörimisen päätteeksi, nätillä rannelaukauksella.

Toinen erä Carolinan hallintaa – Aho maalaa alivoimalla

Ottelun toinen erä ehti vanheta vain 14 sekuntia, kun Carolina laittoi ensimmäistä kertaa verkot tötterölle – Jordan Martinook tasoitti pelin 1-1. Reilut 10 minuuttia myöhemmin Nino Niederreiter sinetöi Carolinan ensimmäistä kertaa johtoasemaan.

Pari minuuttia ennen toisen erän päättymistä professori Sebastian Aho (2+0) herkutteli kauden 19. maalinsa. Kahdella nollaa vastaan alivoimahyökkäys oli kaunista katsottavaa, ja kiekko liikkui kuin flipperissä konsanaan – tuloksena Carolinan 1-3 johtoasema.

Barkovin uurastaminen ei tällä kertaa riittänyt voittoon

Kolmas erä oli tilastojen valossa kaunista katsottavaa – kaksi maalia, kaksi suomalaista maalintekijää. Barkovin ottelun toinen, ja samalla kauden 21:s maali syntyi ylivoimalla ajassa 12:02. Maali oli oppikirjan mukainen rannelaukaus oikeaan ylämummoon, ohi Carolinan maalia vartioineen Alex Nedeljkovicin.

Kavennusmaali oli kuitenkin laiha lohtu, sillä Ahon kauden 20:s osuma tyhjään maaliin sinetöi ottelun loppulukemiin 2-4 Carolinalle. Barkov on pistepörssissä 15.sijalla, tehoilla 21+27=48 (42 ottelua). Aho keikkuu puolestaan 25.sijalla, tehoilla 20+23=42 (46).

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL