Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

San Jose Sharksin pudotuspelihaaveille iso kolaus – Anaheim Ducks oli ylivoimainen

San Jose Sharksin pudotuspelihaaveille iso kolaus - Anaheim Ducks oli ylivoimainen
AOP

Läntisen divisioonan pudotuspelikamppailuun mukaan noussut San Jose Sharks oli hyvistä peliesityksistään huolimatta kärsinyt viime peleissä ikäviä tappioita. Viimeiset kaksi ottelua näiden kahden suuren välillä oli mennyt Ducksille, joten Sharksilla oli nyt oiva mahdollisuus maksaa kalavelkoja.

Anaheim Ducks juotti kuitenkin karvasta kalkkia Sharksille ottamalla voiton omiin nimiinsä selvin numeroin 1-4.

Heti 1. erän alkuhetkillä alkoi tapahtua, kun Ducksin Rickard Rakell levitti laitaan Andy Welinskille, jonka terävä laukaus kilahti Ankkojen epäonneksi tolppaan. Kiekko jäi kuitenkin maalin eteen pyörimään ja tämän intensiivisen hässäkän päätteeksi Sharks sai lopulta purettua kiekon toiseen päähän.

Kun 1. erää oli pelattu reilu 9 minuuttia, Ankkojen Troy Terry karvasi itselleen kiekon maalin takana, ja tämän jälkeen hän laittoi poikittaissyötön maalin edestä Ryan Getzlafille, jolla oli helppo työ ohjata peliväline puoliksi tyhjään maaliin ohi Sharksin maalivahti Josef Korenarin. 0-1.

Anaheim Ducksilla oli tämänkin jälkeen runsaasti maalipaikkoja, mutta tulosta niistä ei valitettavasti saatu aikaiseksi.

2. Erän alkuminuuteilla Manson pääsi laukomaan siniviivan tuntumasta terävän lämärin, jonka 4. ketjun Derek Grant ohjasi näppärästi ylänurkkaan. 0-2.

Tämän jälkeen Sharks sai otetta itselleen loistavilla maalipaikoilla, mutta lopulta kiekon laittoi reppuun Ducks. Maxime Comtois sai kiekon itselleen maalin edustalla, josta hän käänsi sen pienen onnenkantamoisen kautta Alexander Volkoville, joka laittoi lukemiksi 0-3.

3. Erän 3. peliminuutilla nähtiin jälleen hässäkkää Sharksin maalin edustalla. Kiekko päätyi maaliin, mutta kyseinen osuma lopulta hylättiin. Ottelun lopussa San Jose Sharks sai kavennuksen aikaiseksi, kun Timo Meier syötti Erik Karlssonille, jonka one-timer painui vastuttamattomasti maaliin ohi Anthony Stolarzin. 1-3.

Kavennus oli kuitenkin laiha lohtu ja lopulta Anaheim Ducks laittoi naulan arkkuun. Ottelua oli jäljellä 30 sekuntia, kun Kevin Shattenkirk laittoi napakan syötön maalin edustalle ruotsalaistähti Jakob Silfverbergille, jonka upea ohjaus sinetöi ottelun loppulukemiksi 1-4.

Näin ollen Shan Jose Sharks hävisi kolmesti peräkkäin Anaheim Ducksille, joten kalavelkoja jäi vielä enemmän maksettavaksi seuraavaan otteluun.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL