Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Johan jysähti! – NHL:n mestarisuosikki kaappasi huippulupauksen

Edmonton Oilersin Ryan McLeod
AOP

NHL:ssä nähtiin perjantaina todella mielenkiintoinen pelaajakauppa, kun Stanley Cup -finaaleissa esiintynyt Edmonton Oilers teki tulevaisuuden kannalta todella merkittävän kaupan. Oilers kauppasi joukkuetta useamman vuoden palvelleen kanadalaishyökkääjän itärannikolle ja sai palautuksena huippulupaavan hyökkääjän.

Kris Knoblauchin johdolla NHL:n Stanley Cup -finaaleihin edennyt Edmonton Oilers rakentaa ensi kaudeksi mielenkiintoista joukkuetta.

Oilers on tehnyt NHL:n vapailla markkinoilla jo kovia kiinnityksiä, mutta ne eivät ole jääneet tähän.

Tuorein pelaajakauppa tapahtui perjantaina, kun kanadalaishyökkääjä Ryan McLeod lähetettiin Buffalo Sabresiin. Lisäksi pelaajakaupassa Sabresiin päätyi yhdysvaltalaishyökkääjä Tyler Tullio. Vaihtokaupassa Oilersiin siirtyi ykköskierroksen varaus Matthew Savoie.

Ontarion provinssin Mississaugasta kotoisin oleva 24-vuotias kanadalaishyökkääjä McLeod oli Oilersin kakkoskierroksen varaus kesän 2018 NHL:n varaustilaisuudessa. Hyökkääjä on urallaan pelannut toistaiseksi 219 ottelua NHL:n runkosarjaa ja iskenyt näissä 75 tehopistettä. McLeodilla on ensi kausi sopimusta jäljellä, jolla hyökkääjä tienaa 2,1 miljoonaa dollaria ja on rajoitettu vapaa agentti ensi kesänä.

Sabresin kesän 2022 ykköskierroksen varaus Savoie on kotoisin St. Albertin kaupungista, Albertan provinssista. 20-vuotias keskushyökkääjä on 175 senttiä pitkä ja painaa 79 kiloa. Oikealta laukova Savoie teki NHL-debyytin menneellä kaudella, mutta vietti valtaosan kaudesta WHL:ssä. AHL:ssä Rochester Americansin riveissä otteluja kertyi tilille yhteensä kuusi ja näissä syntyi tehot 2+3.

Tullio on Oilersin viidennen kierroksen varaus kesän 2020 varaustilaisuudesta. Oikealta laukova yhdysvaltalaishyökkääjä on 178 senttiä pitkä ja laukoo oikealta. Tullio on edustanut kaksi edellistä kautta AHL:ssä Oilersin farmijoukkue Bakersfield Condorsia. 117 otteluun Detroitista kotoisin oleva yhdysvaltalainen on takonut 22 maalia ja yhteensä 47 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL