Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Suomalainen NHL-tähti paljasti huippudiilin syntymisestä: “Ei siinä tarvinnut paljoa miettiä”

Anton Lundell solmi pitkän jatkosopimuksen Florida Panthersin kanssa
instagram / @ lundell_anton

Tuore NHL-mestari Anton Lundell on palannut tällä viikolla Suomeen kesäloman viettoon. Mukana Florida Panthersin suomalaistähdellä on Stanley Cup mestaruuspokaali sekä muhkea 30 miljoonan dollarin jatkosopimus tuoreen mestarin riveissä.

Lundellin mestaruusjuhlat huipentuivat kuuden vuoden ja noin 27,8 miljoonan euron arvoisen jatkosopimuksen allekirjoitukseen aiemmin tällä viikolla. Mies paljasti, että sopimusneuvottelut seuran kanssa sujuivat rivakasti ja vaivattomasti.

– Neuvottelut eivät olleet ollenkaan vaikeat. Asiat etenivät todella nopeasti. Kauden jälkeen alkoivat neuvottelut, ja homma saatiin maaliin. Ei siinä tarvinnut paljoa miettiä, kaikki tapahtui päivässä tai kahdessa, Lundell paljasti IltaLehden mukaan.

– Olen tietenkin onnellinen, että saimme tämän maaliin. Jatkan innolla Floridassa. Olen ylpeä siitä, mitä olemme rakentaneet. Toivottavasti voimme rakentaa jotakin suurta joukkueena myös jatkossa, Lundell iloitsi.

Ennen kuin hommat rapakon takana taas jatkuvat, ehtii suomalaismies kuitenkin hetken rentoutua ja nautiskella Suomen kesästä. Suunnitelmissa on miehen mukaan ainakin mökillä rentoutumista.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL