Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kuka nostaa kannua? – Stanley Cup -finaalit huipentuvat ensi yönä!

Florida Panthersin Gustav Forsling ja Edmonton Oilersin Dylan Holloway.
AOP

NHL-kautta 2023/24 on jäljellä enää yksi ottelu, jonka päätteeksi kauden mestari on selvillä. Ensi yönä Suomen aikaa pelataan nimittäin Stanley Cup finaalien seitsemäs ja ratkaiseva ottelu, jonka jälkeen joko Florida Panthers tai Edmonton Oilers pääsee nostamaan himoittua Stanley Cup pokaalia.

Suomalaistähti Aleksander Barkovin kipparoima Florida johti finaalisarjaa jo 3-0, mutta Edmonton on ollut viimeisessä kolmessa ottelussa tappavan tehokas ja kiri ratkaisun seiskaotteluun.

Oilers on heiluttanut viimeisissä kolmessa ottelussa Panthersin maaliverkkoa peräti 18 kertaa.

– Tämä on aivan uskomaton, uskomaton tilaisuus. Mene vain sinne ja voita yksi peli. Siitä tässä on kyse, Floridan hyökkääjätähti Matthew Tkachuk ennakoi ratkaisevan ottelun alla.

Barkovin johtama Florida pääsee taistelemaan sen seurahistorian ensimmäisestä Stanley Cupista kotijäällä, kun se isännöi Edmontonia kello 03.00 Suomen aikaa starttaavassa ottelussa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL