Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kakkoskenttä hoiti homman! – NHL:n mestarisuosikilta mykistävä alku

Florida Panthersin Matthew Tkachuk Stanley Cup -finaalissa.
AOP

NHL:n itäisen konferenssin finaalit käynnistyivät torstain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun Madison Square Gardenissa tippui kiekko jäähän. Ottelusarjansa aloittivat runkosarjan voittanut New York Rangers ja itäisen konferenssin Atlantin divisioonan nimiinsä vienyt Florida Panthers. Ottelusarjan ensimmäinen kamppailu oli todella tasainen otatus, jossa maaleilla ei mässäilty.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers jatkoi voittoputkeaan NHL:n itäisen konferenssin finaaleissa jo viiteen otteluun. Panthers kaatoi Peter Lavioletten valmentaman New York Rangersin ottelusarjan ensimmäisessä kamppailussa 3-0 -lukemin ja siirtyi ottelusarjassa johtoon.

Viime keväänä Panthers pelasi itäisen konferenssin finaaleissa Carolina Hurricanesia vastaan ja vei ottelusarjan nimiinsä suoraan neljässä ottelussa. Voittoputki itäisen konferenssin finaaleissa on nyt viiden ottelun mittainen.

Ottelusarjan ensimmäisessä kamppailussa maalit nähtiin ensimmäisessä ja kolmannessa erässä. Avauserässä Panthersin laukoi johtoon yhdysvaltalaistähti Matthew Tkachuk terävällä rannelaukauksella.

Kolmannen erän lopulla Panthers karkasi 2-0 -johtoon, kun Rangersin puolustajat ohjasivat kiekon ohi loistavan ottelun pelanneen Igor Shesterkinin. Maali merkittiin lopulta Carter Verhaeghen nimiin. Loppulukemat tyhjiin laukoi Sam Bennett, joten koko joukkueen kakkoskenttä onnistui maalinteossa. Verhaeghe ja Tkachuk iskivät otteluun 1+1 tehot.

Sergei Bobrovsky torjui kevään ensimmäisen nollapelinsä ja tarvitsi tähän vaivaiset 24 torjuntaa. Shesterkin torjui Rangersin maalilla yhteensä 25 laukausta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL