Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n konferenssifinaalien hyökkäykset vertailussa – suomalaistähdellä iso rooli

Florida Panthersin Aleksander Barkov ja New York Rangersin Chris Kreider.
AOP

NHL:n itäisen konferenssin finaalit käynnistyvät Suomen aikaa torstain vastaisena yönä New York Rangersin ja Florida Panthersin välillä. Vastakkain pelaa kaksi kiistattomasti parasta NHL:n itäisen konferenssin joukkuetta, joten ottelusarjasta voidaan odottaa todella kovaa taistelua.

Peter Lavioletten valmentama New York Rangers saa NHL:n runkosarjan sekä itäisen konferenssin voittajana todella kovan haasteen itäisen konferenssin finaaleissa Paul Mauricen valmentamalta Florida Panthersilta.

NHL:n itäisen konferenssin finaaleissa nähdään kaksi kokonaisvaltaisesti laadukasta joukkuetta. Erityistä laatua kummastakin joukkueesta löytyy hyökkäyksestä.

Rangersin kaksi kärkiketjua ovat taitoa täynnä. Ykköskenttä muodostuu kokeneen ruotsalaishyökkääjä Mika Zibanejadin ympärille. Ruotsalaisen rinnalla pelaavat Chris Kreider ja Columbus Blue Jacketsista hankittu Jack Roslovic.

Kakkoskentän keskellä Vincent Trocheck tekee peliä Alexis Lafrenierelle ja joukkueen suurimmalle supertähdelle eli 120 pistettä runkosarjassa iskeneelle Artemi Panarinille.

Syvyydestä löytyy osaamista todella runsaasti Rangersista, joten tehoja voidaan odottaa myös kärkikenttien takaa.

Panthersin ykkössentterinä Aleksander Barkov elää ja kuolee joukkueen menestyksen kanssa. Suomalaiskapteeni on ollut näissä pudotuspeleissä pitelemätön ja pelannut uransa ylivoimaisesti parasta kiekkoa. Barkovin kanssa ykköskentässä pelaavat Vladimir Tarasenko ja runkosarjaan yli 50 maalia laukonut Sam Reinhart.

Kakkoskentässä kovaotteinen Sam Bennett toimii keskushyökkääjänä. Carter Verhaeghe ja kovapäinen Matthew Tkachuk viilettävät laidoilla. Panthersissa kahdelta kärkikentältä odotetaan todella kovia tehoja ja mikäli Panthers haluaa sarjan viedä, niin tämä vastakkainasettelu on voitettava.

Panthersin syvyydestä löytyy myös taitoa, kun Eetu Luostarinen ja Anton Lundell tähdittävät kolmoskenttää laidallaan Evan Rodrigues. Neloskentässä on todella paljon taistelu- ja taklausvoimaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL