Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tässä kokoonpanot! – NHL:n pudotuspelien sensaatio jatkaa mestarisuosikin maalilla

Vancouver Canucksin Arturs Silovs ja Edmonton Oilersin Connor McDavid.
AOP

Maailman kovimmassa jääkiekkosarjassa NHL:ssä ratkaistaan toisen kierroksen viimeinen käynnissä oleva ottelupari tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa. Vancouver Canucks isännöi kello 4.10 alkavassa ottelussa Edmonton Oilersia. Ottelun voittaja etenee NHL:n läntisen konferenssin finaaleihin, jossa vastassa odottaa Dallas Stars. Canucks on tehnyt merkittäviä muutoksia kokoonpanoon seitsemänteen otteluun.

Rick Tocchettin valmentama Vancouver Canucks hakee jatkoa huimasti sujuneelle kaudelle. Canucks kohtaa pudotuspelien toisen kierroksen ottelusarjan seitsemännessä kamppailussa Kris Knoblauchin valmentaman Edmonton Oilersin.

Ottelusarjassa kumpikin joukkue on onnistunut voittamaan kaksi ottelua kotonaan ja kertaalleen vieraissa. Oilers johti ottelusarjan avauskamppailua Vancouverissa toisen erän puolivälissä jo 4-1 -lukemin, mutta hurjassa hurmoksessa pelannut Canucks nousi tasoihin ja lopulta 5-4 -voittoon vielä varsinaisen peliajan kuluessa.

Vancouverissa kaikki ottelut ovat olleet maalin pelejä. Ottelusarjan toinen kamppailu kääntyi kolmesta Canucksin johtoasemasta huolimatta Oilersin jatkoerässä 4-3 -lukemin. Ottelusarjan viides kamppailu kääntyi kolmannen erän viimeisellä minuutilla syntyneellä J.T. Millerin osumalla Canucksille 3-2 -lukemin.

Millerillä vaihtuu ottelusarjan päätöskamppailuun ketjukaverit, sillä Brock Boeser joutui jäämään sivuun peleistä, kuten Kiekkofani.com aiemmin uutisoi. Millerin rinnalla seitsemännessä ottelussa pelaavat Elias Pettersson ja Ilya Mikheyev. Ruotsalaissentteri Elias Lindholm johtaa kakkoskenttää laidoillaan Dakota Joshua ja Conor Garland.

Sveitsiläishyökkääjä Pius Suter tippuu kolmoskentän keskelle ja saa laidoilleen Nils Höglanderin ja Sam Laffertyn.

Joukkueen maalilla jatkaa latvialaissensaatio Arturs Silovs. Silovs pelasi ensimmäistä kertaa pudotuspeleissä Nashville Predatorsia vastaan neljännessä ottelussa. Tämän jälkeen 23-vuotias maalivahti on aloittanut jokaisen pudotuspeliottelun joukkueen maalilla torjumalla viisi voittoa torjuntaprosentilla 89,8. Tilillä on myös yksi nollapeli.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL