Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:stä karmea uutinen! – supertähti sivuun seitsemännestä ottelusta

Vancouver Canucksin Brock Boeser teki jälleen hattutempun.
AOP

NHL:ssä selvitetään tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa viimeinen paikka NHL:n konferenssin finaaleihin. Dallas Stars odottaa läntisen konferenssin finaaleissa vastustajaa Vancouver Canucksista tai Edmonton Oilersista. Canucks pelaa ensimmäistä kertaa yli kymmeneen vuoteen NHL:n pudotuspeleissä ottelusarjan seitsemännen kamppailun kotiyleisönsä edessä.

Rick Tocchettin valmentama Vancouver Canucks yrittää tehdä NHL:ssä tempun, jota ei ole nähty kertaakaan aiemmin sarjan historiassa. Canucks yrittää täyttää konferenssifinaaleissa neljäntenä divisioonavoittajana paikat. Itäisen konferenssin finaaleissa kohtaavat divisioonansa voittaneet joukkueet ja läntisessä konferenssissa Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars voitti Keskisen divisioonan.

Canucks kohtaa kotiyleisönsä edessä Kris Knoblauchin valmentaman Edmonton Oilersin vajaamiehisenä, sillä joukkueen tämän kauden maalitykki Brock Boeser on sivussa tärkeästä ottelusta. Runkosarjassa 40 maalia ja yhteensä 73 tehopistettä 81 otteluun iskenyt yhdysvaltalaishyökkääjä kärsii veritulpista, joka pitää tämän sivussa kaukalosta.

Boeser on tehnyt näissä pudotuspeleissä toistaiseksi kovaa tulosta, sillä 12 otteluun hyökkääjä on takonut seitsemän maalia ja yhteensä 12 tehopistettä. Boeser on pelannut samassa kentässä J.T. Millerin ja Pius Suterin kanssa.

Canucksin miehistöön huipputärkeään otteluun palaavat Sam Lafferty ja Ilya Mikheyev.

Canucks on voittanut ottelusarjassa kaksi ottelua kolmesta kotonaan. Ainut tappio on toisesta ottelusta, kun joukkue menetti kolmesti johtoaseman kamppailussa, jonka Oilers vei ensimmäisessä jatkoerässä 4-3 -lukemin nimiinsä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL