Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Connor McDavid hirmuvireessä! – Edmonton Oilersille tärkeä voitto

Vancouver Canucks taipui Connor McDavidin Edmonton Oilersille.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä nähdään läntisen konferenssin puolella yksi seitsemään otteluun venynyt ottelusarja. Tämä varmistui sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun Edmonton Oilers otti kotonaan murskaavan esityksen jälkeen todella maukkaan voiton Vancouver Canucksista. Seitsemäs ottelu pelataan Canucksin kotijäällä tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Kris Knoblauchin valmentama Edmonton Oilers selvitti ensimmäisen painepallon ja onnistui nappaamaan kotivoiton Vancouver Canucksista kuudennessa ottelussa. Oilers kaatoi Rick Tocchettin valmentaman miehistön 5-1 -lukemin ja tasoitti ottelusarjan voitot 3-3’n.

Ottelusarjan kuudes kamppailu näki varsinaisella peliajalla jokaisessa erässä kaksi maalia. Oilers karkasi johtoon avauserässä, mutta Canucks nousi tasoihin reilun kymmenen peliminuutin jälkeen. Kotijoukkue teki tämän jälkeen neljä maalia putkeen, kaksi sekä toiseen, että kolmanteen erään.

Oilersin ykköstähti ottelussa oli tehot 0+3 iskenyt kapteeni Connor McDavid. McDavid nosti koko pudotuspelien pistesaldon 21 pisteeseen. Maaleja on kasassa kaksi, kun syöttöpisteitä 19 kappaletta. Kanadalainen ykkösvaraus on pudotuspeleissä iskenyt yhteensä 31 maalia ja 96 tehopistettä 60 otteluun.

McDavidin lisäksi kolmen tehopisteen iltaa viettivät Evan Bouchard ja Ryan Nugent-Hopkins 1+2 tehoillaan. Saksalaistähti Leon Draisaitl syötti kaksi maalia. Evander Kane, Zach Hyman ja Dylan Holloway vastasivat joukkueen muista maaleista. Maalille palannut Stuart Skinner torjui kamppailussa 14 kertaa voiton eteen.

Canucksin ainutosuma meni ruotsalaishyökkääjä Nils Höglanderin nimiin. Arturs Silovs torjui joukkueen maalilla yhteensä 22 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL