Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uskomaton päätös! – Anton Lundell johdatti Floridan jatkoon

Florida Panthersin Anton Lundell ja Boston Bruinsin Charlie Coyle.
AOP

Viime kesänä katkerasti Stanley Cup -finaaleissa Vegas Golden Knightsille taipunut Florida Panthers on edennyt jälleen NHL:n itäisen konferenssin finaaleihin. Panthers kaatoi toisen kierroksen ottelusarjassa Boston Bruinsin. Ottelusarja ratkesi lopulta kuudennessa ottelussa, kun Panthers oli tiukassa taistelussa vahvempi.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers on edennyt NHL:n itäisen konferenssin finaaleihin. Panthers kaatoi kuudennessa ottelussa Jim Montgomeryn valmentaman Boston Bruinsin 2-1 -lukemin ja selvitti ottelusarjasta tiensä jatkoon kuudessa ottelussa.

Konferenssin finaaleissa Panthers kohtaa koko runkosarjan ykköseksi sijoittuneen New York Rangersin. Ottelusarja käynnistyy Madison Square Gardenissa ensi viikolla.

Rangers kaatoi Carolina Hurricanesin kuudessa ottelussa, jonka Panthers kaatoi neljässä ottelussa viime keväänä itäisen konferenssin finaaleissa.

Ottelussa kahden erän jälkeen tilanne oli tiukka, sillä kumpikin joukkue onnistui maalinteossa kertaalleen ensimmäisen 40 peliminuutin aikana. Päätöserässä nähtiin yksi maali, kun reilu minuutti ennen päätössummeria Panthers naulasi pelin voittomaalin.

Panthersin maaleista vastasivat toisessa erässä osunut Anton Lundell ja voittomaalin laukonut ruotsalaispuolustaja Gustav Forsling. Forsling laukoi Lundellin laukauksesta tulleen paluukiekon maaliin Sergei Bobrovsky torjui vieraiden maalilla yhteensä 22 kertaa voiton eteen.

Bruinsin maali meni Pavel Zachan nimiin läpiajosta avauserässä. Jeremy Swayman koppasi yhteensä 26 kiekkoa kotijoukkueen maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL