Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uskomaton loppu! – NHL:n supertähti päätti suomalaistähtien kauden

New Jersey Devilsin suomalaismaalivahti Kaapo Kähkönen ja New York Rangersin Chris Kreider.
AOP

NHL:n itäisen konferenssin ensimmäinen finaalijoukkue on saatu selville, kun runkosarjan nimiinsä vienyt New York Rangers selvitti tiensä neljän parhaan joukkoon NHL:ssä. Rangers kaatoi kuudennessa toisen kierroksen ottelussa Carolina Hurricanesin vieraissa ja päätti suomalaistähtien edustaman kauden. Hurricanes ei ole voittanut yhtään itäisen konferenssin finaaliottelua sitten vuonna 2006 voitetun Stanley Cup -mestaruuden jälkeen.

Peter Lavioletten valmentama New York Rangers selvitti tiensä NHL:n itäisen konferenssin finaaleihin. Rangers kaatoi Rod Brind’Amourin valmentaman Carolina Hurricanesin kuudennessa ottelussa 5-3 -lukemin ja eteni jatkoon voitoin 4-2. Rangers karkasi ottelusarjassa jo 3-0 -johtoon, mutta Hurricanes vei neljännen ja viidennen ottelun nimiinsä. Hurricanesilla oli myös omat hetkensä kuudennessa ottelussa, mutta lopulta runkosarjan paras joukkue selvitti haasteen.

Rangers kohtaa NHL:n itäisen konferenssin finaaleissa joko viime kevään Stanley Cup -finalisti Florida Panthersin tai Boston Bruinsin. Panthers johtaa ottelusarjaa voitoin 3-2 ja lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa joukkueet kohtaavat TD Gardenissa kuudennessa ottelussa.

Hurricanes karkasi kuudennessa ottelussa ensimmäisen 29 minuutin aikana 3-1 -johtoon ja pääsi kahden maalin johdosta kolmanteen erään. Kolmannessa erässä reiluun yhdeksään minuuttiin vieraat iskivät kuitenkin kolme maalia ja loppulukemat alle minuutti ennen kolmannen erän päätöstä kääntäen kamppailun.

Rangersin ykköstähdeksi ottelussa nousi kolmannessa erässä hattutempun laukonut Chris Kreider. Kreider nosti kolmella maalillaan pudotuspelien maalisaldon seitsemään. Muut maalit menivät tehot 1+1 iskeneen Vincent Trocheckin ja Barclayn Goodrown nimiin. Artemi Panarin syötti ottelussa kaksi maalia. Igor Shesterkin torjui huimat 33 kertaa voiton eteen.

Hurricanesin tehomiehenä hääri 1+1 tehot iskenyt Sebastian Aho. Muut maalit menivät Seth Jarvisin ja Martin Necasin nimiin. Andrei Svechnikov syötti ottelussa kaksi maalia. Frederik Andersen torjui ottelussa 19 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL