Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Denverissä jatkoeriin! – päättyykö Coloradon kausi?

Dallas Starsin kapteeni Jamie Benn ja Colorado Avalanchen tähtipuolustaja Cale Makar.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä Dallas Stars havittelee paikkaa läntisen konferenssin finaaleihin varhain lauantaiaamuna Suomen aikaa. Stars hakee neljättä voittoa Colorado Avalanchea vastaan. Stars johtaa ottelusarjaa vuoden 2022 Stanley Cup -mestaria vastaan voitoin 3-2. Mikäli Avalanche voittaa kuudennen ottelun kotiyleisönsä edessä nähdään ottelusarjassa ratkaiseva seitsemäs kamppailu. 

Jared Bednarin valmentama kesän 2022 Stanley Cup -mestari Colorado Avalanche on tiukassa paikassa kuudennessa ottelussa Dallas Starsia vastaan. Pete DeBoerin valmentama Stars nousi kolmannessa erässä 1-1’n hienolla maalilla, joten ratkaisu ottelussa saadaan jatkoerissä.

Mikäli Avalanche hoitaa kamppailun nimiinsä, niin ottelusarjan seitsemäs kamppailu nähdään Dallasissa maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Starsin voittaessa Avalanchen kesälomat käynnistyvät.

Kahden erän jälkeen Avalanche johti kamppailua 1-0 -lukemin. Kotijoukkue iski toisessa erässä avausmaalin ylivoimalla, kun Mikko Rantanen iski kevään neljännen maalinsa. Rantanen sivalsi maalin kulmalta kiekon terävällä laukauksella etuyläkulmaan ohi Jake Oettingerin. Tilanteessa Esa Lindell jäi hieman Rantasen jälkeen eikä päässyt estämään laukausta.

Kolmanteen erään Stars muutti ketjujaan merkittävästi ja heti ensimmäisellä vaihtokierroksella se tuotti tulosta. Starsin tasoitusmaalin laukoi hienolla tyylillä kanadalaiskapteeni Jamie Benn venäläishyökkääjä Evgenii Dadonovin esityöstä. Dadonovin ja Bennin kanssa samassa kentässä pelasi kanadalaissentteri Tyler Seguin.

Varsinaisella peliajalla Oettinger torjui Starsin maalilla 20 kertaa. Alexandar Georgieville kertyi 60 minuuttiin yhteensä 22 torjuntaa.

Ottelusarjassa ollaan nähty yksi jatkoerään venynyt ottelu ja se päättyi Dallasissa Avalanchen 4-3 -voittoon Miles Woodin maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL