Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Floridalta kesy avauserä – voimahyökkääjä laukoi Bostonin edelle

Boston Bruinsin Morgan Geekie onnistui maalinteossa.
AOP

NHL:ssä pelataan keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa isoista panoksista, kun Florida Panthers isännöi Boston Bruinsia toisen kierroksen ottelusarjan viidennessä kamppailussa. Panthers johtaa ottelusarjaa neljän pelatun ottelun jälkeen voitoin 3-1 ja joukkueella on kotiyleisönsä edessä mahdollisuus lyödä sarja poikki. Panthers on ennen viidettä kamppailua voittanut neljä viidestä kotiottelustaan pudotuspeleissä.

Jim Montgomeryn valmentama Boston Bruins pelaa NHL:n pudotuspeleissä tällä hetkellä selkä seinää vasten. Bruins on tappiolla ottelusarjassa Paul Mauricen valmentamaa Florida Panthersia vastaan voitoin 3-1 ja joukkue tarvitsee kolme voittoa putkeen edetäkseen itäisen konferenssin finaaleihin.

Bruins aloitti viidennen kamppailun vahvasti karkaamalla ensimmäisen 20 minuuttisen aikana 1-0 -johtoon. Bruinsin avausmaalin kamppailuun iski voimahyökkääjä Morgan Geekie lähietäisyydeltä. Geekie viimeisteli vajaan viiden peliminuutin jälkeen kevään neljännellä maalillaan Bruinsin johtomaalin Jake DeBruskin ja tähtipuolustaja Charlie McAvoyn esityöstä.

Geekie on iskenyt ennen tätä kamppailua urallaan 35 pudotuspeliottelussa viisi maalia ja yhteensä yhdeksän tehopistettä. Strathclairin kaupungista, Manitoban provinssista kotoisin oleva kanadalaishyökkääjä on alkujaan Carolina Hurricanesin NHL-varaus kesältä 2017. Hurricanes varasi hyökkääjän kolmannella kierroksella. Hurricanesista matka jatkui Seattle Krakeniin laajennusvaraustilaisuuden myötä kesällä 2021. Urallaan 256 otteluun NHL:n runkosarjassa Geekie on laukonut 39 maalia ja yhteensä 102 tehopistettä.

Panthersin maalilla avauserässä Sergei Bobrovsky torjui 12 kertaa. Bruinsin maalilla yhdysvaltalaistähti Jeremy Swayman koppasi vain neljä kiekkoa, vaikka kotijoukkue pääsi pelaamaan erän ainoan ylivoiman.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL