Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Nyt se on varmaa! – tässä on Liigan tähtisikermän uusi päävalmentaja

Lahden Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä.
AOP

Liigassa tällä kaudella todella pahasti flopannut Tampereen Ilves on nimennyt uuden päävalmentajan. Ilveksen päävalmentajana tällä ja edellisellä kaudella toimi Antti Pennanen. Pennasen jälkimmäinen kausi päättyi järkyttävään pettymykseen, sillä Ilves hyytyi vahvan runkosarjan jälkeen heti puolivälierävaiheessa.

Suuria panostuksia viime kausina joukkueensa tehnyt Tampereen Ilves on palkannut uuden päävalmentajan. Ilves teki kahden vuoden mittaisen sopimuksen Lahden Pelicansissa todella kovaa jälkeä tehneen Tommi Niemelän kanssa. Niemelän valmennuksessa Pelicans eteni kahdella edellisellä kaudella Liigan finaaleihin, mutta voitti Tampereen Tapparaa vastaan kaksissa finaaleissa yhteensä kaksi ottelua.

– Niemelä oli ykkösehdokkaamme, ja saamme hänestä erittäin motivoituneen ja ulospäin suuntautuneen huippuvalmentajan. Tommi tunnetaan kovasta työmäärästään, ja hänellä on kokemusta myös kansainvälisestä jääkiekosta. Hän pystyy johtamaan pelin ja pelaajien kokonaisvaltaista kehitysprosessia arjessa ja viemään sitä seuraavalle tasolle. Tärkeää on myös positiivisen ja energisen ilmapiirin luominen arkeen ilman, että tarvitsee tinkiä yhtään vaatimustasosta, sekä kyky kommunikoida niin suomeksi kuin englanniksikin, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela seuran tiedotteessa.

Ilveksen uusi päävalmentaja Niemelä näkee seuran tarjoaman kokonaisuuden todella innostavana.

– Ilves on mahtava uusi mahdollisuus ja haaste. Täällä on mahdollisuus alkaa tekemään uutta kehitystyötä isossa ja mahtavassa historiallisessa seurassa. Keskustelut Ilveksen suuntaan natsasivat saman tien, ja fiilis lähteä tekemään tätä työtä yhdessä on tosi korkealla, sanoo Niemelä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga