Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com

NHL

Aleksander Barkoville hirmutehot! – Florida murskasi Bostonin

Florida Panthersin Aleksander Barkov vietti kahden tehopisteen iltaa.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä pelattiin itäisen konferenssin puolella Florida Panthersin ja Boston Bruinsin välisen ottelusarjan toinen otatus Floridan osavaltiossa. Bruins vei ottelusarjan ensimmäisen kamppailun nimiinsä selvin lukemin, joten Panthersilla oli kaikki paineet sarjan toisen kamppailuun. Viime kesän Stanley Cup -finalisti kuitenkin onnistui siirtämään paineet sivuun ja pelaamaan korkeatasoista jääkiekkoa.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers tasoitti ottelusarjan voitot 1-1’n Boston Bruinsia vastaan. Panthers murskasi Jim Montgomeryn valmentaman Bruinsin tylyin lukemin kotiyleisönsä edessä. Panthers oli tulikuumassa ja tappeluitakin sisältäneessä kamppailussa lopulta vahvempi 6-1 -lukemin.

Panthers lähti toiseen erään tappioasemasta, sillä Bruins karkasi avauserässä hienon kuvion päätteeksi johtoon. Toisessa erässä kotijoukkue naulasi kamppailuun kolme maalia ja lisäsi kolmannen erän alussa johdon kolmeen. Tämän jälkeen tunteet kuumenivat ja kamppailussa jaettiin rutkasti jäähyminuutteja. 5-1 ja 6-1 -maalit syntyivät erikoistilanteista. 5-1 -maali oli Panthersin ensimmäinen ylivoimamaali Bruinsia vastaan koko tällä kaudella ja 6-1 -maali syntyi alivoimalla.

Kotijoukkueen ykköstähti ottelussa oli voittomaaliksi jääneen 2-1 -osuman iskenyt Aleksander Barkov. Suomalaiskapteeni iski kamppailuun hurjat 2+2 tehot. Kanadalaishyökkääjä Sam Reinhart syötti ottelussa neljä kotijoukkueen maalia ja kiekollinen ykköspuolustaja Brandon Montour iski 1+2 tehot. Montour naulasi alivoimalla 6-1 -lukemat Barkovin esityöstä.

Muut kotijoukkueen maalit menivät Steven Lorentzin, Gustav Forslingin ja suomalaishyökkääjä Eetu Luostarisen nimiin. Luostarinen iski kolmannessa erässä 4-1 -maalin, joka oli monipuoliselle hyökkääjälle kevään ensimmäinen. Anton Lundell keräsi ottelussa myös syöttöpisteen. Sergei Bobrovsky torjui kotijoukkueen maalilla voiton eteen vain 15 laukausta.

Bruinsin ainut maali kamppailussa meni Charlie Coylen nimiin. Hyökkääjä sai naulata 1-0 -osuman tyhjiin Brad Marchandin ja Pavel Zachan esityöstä. Jeremy Swayman torjui ottelussa 19 kertaa ja vaihdettiin kolmannen erän alussa neljännen päästetyn maalin jälkeen pois tolppien välistä. Linus Ullmark torjui kahdeksan kertaa kolmannen erän aikana.